Samanyolu Yayın Grubu, Seyfullah Gülen için taziye mesajı yayınladı

Samanyolu Yayın Grubu, Seyfullah Gülen için taziye mesajı yayınladı
Fethullah Gülen Hocaefendi'nin kardeşi Seyfullah Gülen Beyefendi'nin vefatı, yayın grubumuzda da büyük üzüntüye sebep oldu. Samanyolu Yayın Grubu, merhum Seyfullah Gülen için taziye mesajı yayınladı.

Fethullah Gülen Hocaefendi'nin kardeşi Seyfullah Gülen (72), Erzurum'da bir süredir tedavi gördüğü Özel Şifa Hastanesi'nde sabah saatlerinde vefat etti.

Seyfullah gülen Beyefendi'nin vefatı, yayın grubumuzda da büyük üzüntüye sebep oldu. Samanyolu Yayın Grubu, merhum Seyfullah Gülen için taziye mesajı yayınladı. 

Samanyolu Yayın Grubu, adına yapılan yazılı açıklama şöyle;

Sığ görünümlü, derin debili, hissiyat ve mahviyet insanı; salabet-i diniye; Kur'an ve Resulullah imtisali gayretiyle yaşadığı dünya mihmetini tamamlayarak; ruhunun ufkuna yürüyen Seyfullah Gülen ağabeyimizin vefatını teessürle öğrendik...

Merhum; zahidane yaşadı, sabirane sıkıntı ve cefalara katlandı ve şakirane yürüdü. kendisine Erhamü'r Rahimin'den afv ve mağfiret diler; başta hüzünlü gurbetin elemleriyle mükedder büyüğümüz muhterem Fethullah Gülen Hocaefendimiz olmak üzere, kardeşlerine ve değerli çalışma arkadaşımız Kemal Gülen Bey'in şahsında ailesine taziyelerimizi iletir, sabr-ı cemil niyaz ederiz. 
 
SAMANYOLU YAYIN GRUBU

28 Kasım 2014 19:28
DİĞER HABERLER