Savcı Öz'den o bakan hakkında zehir zemberek açıklama

Savcı Öz'den o bakan hakkında zehir zemberek açıklama
Daha önce Twitter'dan yazdıkları nedeniyle hakkında soruşturma açılan Savcı Zekeriya Öz, attığı tweetlerle yine gündeme oturdu.

Dönemin İçişleri Bakanı Beşir Atalay hakkında bazı iddialar ortaya atan Savcı Öz "Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın" dedi.

HSYK, tarafından tenzili rütbeyle Bolu'ya düz Savcı olarak atanan Zekeriya Öz, twitter'da yazdıkları nedeniyle hakkında soruşturma açılmasına karşın Dönemin İçişleri Bakanı Beşir Atalay hakkında bazı iddialar ortaya attı.

"Ergenekon'da benimle görüşmek için emniyet müdürünü araya koyan içişleri Bakanı red cevabı alınca fena bozulmuştu." diyen Öz, bakanla yaptığını iddia ettiği görüşmeyi de açıkladı.

"Ankara'da hakim evinde olduğumu öğrenince aynı bakan görüşmek için çok önemli toplantısını bırakıp apar topar hakim evine görüşmeye gelmişti" diyen Zekeriya Öz, "Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın. Görüşmede 45 dakika benden yediğin fırçaların öcünü alırsın." dedi. Bu sözleri ile bakanı fırçaladığını iddia eden Öz, sahur vakti gözaltına alınan polislerle ilgili olarak da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e seslendi.

"Sayın Cumhurbaşkanı İlhan Selçuk için gösterdiğiniz hassasiyeti iftiraya maruz kalmış polisler için de göstermeniz gerekmez miydi." diyen Öz, polisler hakkında yaptırım istedi.  

28 Temmuz 2014 10:59
DİĞER HABERLER