Selvi'den bir 'gömlek muhabbeti' daha

Selvi'den bir 'gömlek muhabbeti' daha
Yeni Şafak gazetesi Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi canlı yayında Enerji Bakanı Taner Yıldız'a gömlek güzellemesi yaptı.
CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge programına Karaman'daki maden faciasının yaşandığı Ermenek'ten katılan Abdülkadir Selvi, Bakan Taner Yıldız'ın gömlekle madene inişini güzelleme yaparak anlattı.

Abdülkadir Selvi, Enerji Bakanı Taner Yıldız'ın bir gömlekle 18 maden işçisinin mahsur kaldığı madene indiğini ve madenden çıktığında sırılsıklam terlediğini söyledi.

Madende çalışma şartlarının zorluklarından söz eden Selvi, 'Bakan 'ben aşağıya kadar indim. İnerken üzerimde sadece bi gömlek vardı. Üşürsünüz soğuk dediler. Ama ter içerisinde yukarıya çıktım' değini belirtti.

Bunun üzerine Cnn Türk İstanbul stüdyolarında bulunan CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, bu davranışın yanlış olduğunu bakanın bile iş güvenliğine dikkat etmediğini söyledi.

Özgür Özel sözlerini tamamlamadan söze giren Abdülkadir Selvi, "Bence bu aşamada bunun tartışılması yanlış. Orada duyarlılığını sergilemiş. Burada ailerin içinde. İş güvenliği tartışılmalı ama burada sergilenen insani bir tavır üzerinden bunu tartışmak bence doğru değil " dedi.

SOMA'DA DA İKİ GÜN AYNI GÖMLEĞİ GİYMİŞTİ!

Abdülkadir Selvi'nin Bakan Taner Yıldız'a yaptığı "gömlek güzellemesi" yandaş medya tarafından 301 kişinin hayatını yitirdiği Soma'da yapılmış ve Bakan Yıldız iki gün aynı gömlekle yaşadığı söylenerek Taner Yıldız'ı övücü haberler yapılmıştı.
30 Ekim 2014 08:47
DİĞER HABERLER