Şırnak'ta feci trafik kazası

Şırnak'ta feci trafik kazası
Trafik kazasında otomobilde bulunan bir anne ve 3 çocuğu hayatını kaybetti...
Şırnak’ın Silopi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 3’ü çocuk 4 kişi hayatını kaybetti, kazada 2 kişi de yaralandı. Kaza, Silopi-Cizre Karayolu üzerinde 7. km de bulunan Cudi Dinlenme Tesisleri yakınlarında meydana geldi. Kazada Ahmet Tayfur Demir yönetiminde bulunan 33 APS 79 plakalı Muz yüklü TIR aracı ile aynı yönden giden Yılmaz Marur yönetiminde bulunan 06 BK 2058 plakalı otomobili ile çarpıştı. Çarpışma sonucu TIR’ın altında kalan otomobil bir süre sürüklendi. Kaza sırasında otomobilde bulunan çocuklar Hilal (2), Kinem (3), Ozan (5) ve anne Elif Marur olay yerinde hayatını kaybetti. 

Otomobil sürücüsü Yılmaz Marur ve TIR Şoförü Ahmet Tayfur Demir yaralandı. Otomobil sürücüsü Yılmaz Marur, Silopi Devlet hastanesinde tedavi altına alınırken, TIR Şoförü Ahmet Tayfur Demir ise Cizre Devlet hastanesine sevk edildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

Kaza anında olay yerine giden Serdar Okçu isimli vatandaş, “Kazayı tam göremedik. Buraya geldiğimizde araç TIR’ın altındaydı. Kendi imkanlarımızla arabayı çıkartmak istedik. Yakında bulunan arkadaşlar ve köylüler yardımımıza geldi. Traktörlerle aracı TIR’ın altından çıkarttık. Otomobil şoförünün durumu iyi idi. Ama diğeri baygındı. Ondan sonra ambulanslar geldi. Ambulanslarla onları Silopi Devlet Hastanesi’ne götürdüler.” dedi.

(CİHAN)
24 Kasım 2014 14:21
DİĞER HABERLER