Siyah Beyazlılar Feyenoord karşısına çıkıyor

Siyah Beyazlılar Feyenoord karşısına çıkıyor
Siyah Beyazlılar, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turunda Hollanda'nın Feyenoord takımıyla deplasmanda ilk maça çıkacak.

Geçen sezon Spor Toto Süper Lig'i 3. bitirerek UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynama hakkı elde eden Beşiktaş play-off turuna yükselebilmek için Feyenoord deplasmanında avantaj sağlayacak bir skor almak için mücadele edecek.

Rotterdam kentindeki De Kuip Stadı'nda oynanacak karşılaşma 21.00'de başlayacak. Karşılaşmayı  italyan hakem Banti yönetecek. Beşiktaş, Feyenoord maçıyla sezonu resmen açmış olacak.

TAKIMDA SIKINTILAR VAR

Şu ana kadar sadece forvet hattına Demba Ba ve Cenk Tosun ile takviye yapabilen Beşiktaş, Gökhan Töre konusunda henüz istediği sonuca ulaşamazken, sağ bek ve hücuma dönük orta saha oyuncusu için arayışlarını sürdürüyor.

Beşiktaş'ın bu sezonki en önemli transferi olan Demba Ba, teknik direktör Slaven Bilic'in görev vermesi halinde ilk resmi maçta forma şansı bulabilecek. Demba Ba'nın yanı sıra Gaziantepspor'dan geçen sezon içinde transfer edilen Cenk Tosun da Bilic'den forma bekleyecek.

Hazırlık maçlarında takımın en formda oyuncusu olarak dikkati çeken Mustafa Pektemek de bu performansını Feyenoord mücadelesine taşımaya çalışacak.

MUHTEMEL 11'LER:

FEYENOORD
Mulder, Karsdorp, Van Beek, Mathijsen, Kongolo, Clasic, Immers, Vilhena, Schaken, Te Vrede ve Boetius

BEŞİKTAŞ
Tolga, Serdar, Franco, Ersan, Motta, Necip, Atiba, Kerim Frei, Oğuzhan, Olcay ve Mustafa.

30 Temmuz 2014 09:25
DİĞER HABERLER