Süper Lig'de şoke eden istifa

Süper Lig'de şoke eden istifa
Kardemir Karabükspor'un Erciyesspor'a 2-1 mağlup olduğu maçtan sonra istifa haberi geldi.

Süper Lig'in 17. hafta mücadelesinde Kardemir Karabükspor'un 2-1 mağlup olduğu SAİ Kayseri Erciyesspor maçından sonra şoke eden istifa geldi.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, SAİ Kayseri Erciyesspor'a 2-1 yenildikleri maç sonrası istifa ettiğini açıkladı.

Lig TV'nin canlı yayınına katılan Tolunay Kafkas, neler söyleyeceksiniz sorusuna, "Konuşacak birşey yok. Bugün itibariyle görevimden istifa ediyorum" dedi.

"Bir parantez açmak istiyorum" diyen Kafkas, "Bu işin içinde saygınlığı ve itibarı olan çok az insan gördüm. Yönetim kuruluna bana destek oldukları için teşekkür ediyorum. Karabük halkına her türlü destekleri için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

KAFKAS'IN İSTİFASI KABUL EDİLMEDİ

Kardemir Karabükspor Kulübü Yönetim Kurulu, 2-1 yenildikleri Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçından sonra istifa ettiğini açıklayan teknik direktörleri Tolunay Kafkas'la kulüp binasında bir araya geldi. Basın sözcüsü Ziya Ünsal, istifa kararını kabul etmediklerini, bu durumu da Tolunay Kafkas'a açıkladıklarını söyledi.

25 Ocak 2015 18:42
DİĞER HABERLER