Trabzonspor'da şok ayrılık!

Trabzonspor'da şok ayrılık!
Trabzonspor sözleşmenin karşılıklı feshedildiğini resmi internet sitesinden duyurdu.
Malouda'nın Trabzonspor kariyeri sona erdi. Trabzonspor, Fransız oyuncu Florent Malouda ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Karadeniz ekibi, Florent Malouda'nın sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

34 yaşındaki Fransız oyuncu, Bordo Mavili ekibe 2013 yılında transfer olmuştu. Malouda daha önce disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakılmıştı.

Resmi internet sitesinden yapılan açıklamada;

"Kulübümüz, Florent Malouda’nın sözleşmesini karşılıklı anlaşarak sonlandırmıştır.

Başkanımız Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu, Malouda’nın sözleşmesinin sonlandırılması hakkında “ Dramatik hale getirecek bir durum yok. Malouda ve Trabzonspor kendileri için en iyi olanı yaptı. Malouda ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Bundan sonraki futbol yaşantısında kendisine başarılar dilerim” dedi.
 
Florent Malouda ise “Geçen sezon benim için müthiş bir deneyimdi. Ancak yoluma devam etmenin zamanı geldi. Henüz ne yapacağıma karar vermedim. Sözleşmemin bitmesine bir yıl kalmıştı ancak bu şekilde sonlandırmanın doğru olduğuna karar verdik. Kulüp yönetimine, çalışanlarına, takım arkadaşlarıma ve taraftarlara teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
 
Kulübümüz, Malouda ile yaptığı görüşmede, Malouda ile Teknik Direktörümüz Vahid Halilhodzic arasında yaşanan gerginliğin bir daha gündeme gelmemesi konusundaki hassasiyetini ortaya koymuştur.
 
Kamuoyuna saygılarımızla" ifadelerine yer verildi.
29 Ağustos 2014 16:33
DİĞER HABERLER