Ve Şahan Gökbakar havuz medyasıyla tanışır...

Ve Şahan Gökbakar havuz medyasıyla tanışır...
Sabah Gazetesi yalan yazdı, oyuncu Şahan Gökbakar tepki gösterdi: Yer mi bunları Anadolu çocuğu?

Sabah Gazetesi'nin magazin eki Günaydın'da yer alan bir yalan haber sanatçı Şahan Gökbakar'ın tepkisine sebep oldu.


Son dönemde tekzip edilen haberler bülteni şeklinde okuyucusuyla buluşan ve havuz medyasının başı olarak anılan Sabah Gazetesi, ek olarak çıkarttığı Günaydın'da manşetten ilginç bir yalan habere daha imza attı. 

Hakan Uç isimli muhabirin imzasıyla çıkan haberde, Oyuncu Şahan Gökbakar'ın aldığı arabaların garaja sığmayıp sokağa taştığı, hatta mahallelinin diline düştüğü çok net ve kesin ifadelerle anlatılıyor. Haberde oyuncunun otomobil koleksiyonuna 95 bin euroluk yeni bir cip daha eklediği ve filosunu güçlendirdiği, bu gidişle oturduğu 'Rumelihisarı'nı parselleyip dev bir otoparka dönüştüreceği' şeklinde ilginç ifadeler yer alıyor.

ŞAHAN sabah gazetesi

OYUNCU TEPKİ GÖSTERDİ
Oyuncu Gökbakar haberi twitter hesabından yalanlarken ilginç ifadeler kullandı. ''YALAN yazma hakkımda Sabah Günaydın. Yalanı dolanı bi kenara bırak. DOGRU yaz YALAN yazma, ayıp günah Günaydın...'' diyen Gökbakar, grubun muhafazakar (!) yayıncılık yaptığını öne sürerek ''Bu kadar kolay YALAN haber nasıl yazıyorsunuz ya. SABAH gazetesi yöneticilerine teessüf ederim'' dedi ve ekledi: Para bozdu ayakları haa? Hadiii... Yer mi bunları Anadolu çocuğu...!!!

İşte o tweetler...

Şahan Gökbakar Sabah Gazetesi yalan haberine tepki

19 Nisan 2014 12:06
DİĞER HABERLER