Yağmur Hikâye yarışması başladı!

Yağmur Hikâye yarışması başladı!
Dil Kültür ve Edebiyat dergisi ‘Yağmur’ tarafından düzenlenen geleneksel hikâye yarışmasının bu sene altıncısı yapılıyor...
3 Ekim 2014 tarihi mesai bitimine kadar hikâyelerin kabul edileceği yarışmanın sonuçları 7 Kasım 2014'de www.yagmurdergisi.com.tr adresinden ilan edilecek. 

Bazen bir işi kurtarmak için gerek şartlardan bahis açılır ve o söz konusu işi bitirmeye namzet en baba iş bitiriciler ağız-dudak-dil birliği etmişçesine şöyle derler ya: Onu, bunu, şunu hallet; gerisi hikâye! 

Şimdi bu şablonu ters yüz ediyoruz ve işi hikâye kısmından yakalayıp gerisi bahane diyoruz! 

Yağmur Dergisi, genç hikâyeciler için yine yeni yeniden başlattığı hikâye kabul günleriyle yazın sonuna, sonbaharın başına afili bir selam gönderiyor. Altıncısı gerçekleştirilecek hikâye yarışmasında konu itibariyle her şey serbest. Her yaş grubundan katılıma açık olan yarışmada birinciye 2.500 TL, ikinciye 1.500 TL, üçüncüye de 1.000 TL para ödülü var. Ayrıca üç kişiye de mansiyon olarak 500 TL ile verilecek. Yarışma jürisindeki usta kalemler ise şöyle: Ali Şanverdi, Recep Şükrü Güngör, Şemsettin Yapar, Osman Alagöz, Yılmaz Yılmaz ve Zekeriya Kantaş. Son olarak mühim bir ikazımız var: Göndereceğiniz hikâyeler bize özel olsun. Kalemi evvel zaman içinde oynatmış olabilirsiniz ama ilk Yağmur’a gelsin; herhangi başka bir yerde yayımlanmamış olsun!

www.yagmurdergisi.com.tr

Hikâyelerin Kabul Edileceği Adres: 
Yağmur Dergisi, Hikâye Yarışması 
Bulgurlu Mahallesi, Bağcılar Caddesi, Nu: 1, Üsküdar / İstanbul

29 Ağustos 2014 17:11
DİĞER HABERLER