Yandaş gazetenin yazarından tuhaf sözler

Yandaş gazetenin yazarından tuhaf sözler
Havuz medyasına ait akşam gazetesi Ankara temsilcisi Emin Pazarcı, maden ocağında mahsur kalan 18 işçimiz kurtarılmayı beklerken öyle bir tweet paylaştı ki herkes şaştı kaldı.

Soma'da 301 vatandaşımızın hayatını kaybetmesinin ardından Karaman Ermenek'te yaşanan facia yürekleri dağladı. Ancak havuz medyasına ait akşam gazetesi Ankara temsilcisi Emin Pazarcı, faciayı konuşmayı değil de Tayyip Erdoğan'ın bu tür felaketlerde ne kadar duyarlı davranarak resepsiyon, gezi gibi aktivitelerini iptal ettiğini övmeyi seçti. Bu paylaşımın ne anlama geldiği kimse tarafından anlaşılamadı. 

''Soma'da ölen ve Karaman'da mahsur kalan işçilerin hayatlarının hiç mi önemi yok?'' dedirten bir tweet paylaşan Pazarcı, yaptığı paylaşımda "Soma'da facia gerçekleşti... Cumhurbaşkanı'nın Arnavutluk gezisi iptal edildi.Ermenek faciası yaşandı...Cumhuriyet resepsiyonu iptal oldu." ifadelerini kullandı.



Pazarcı'nın yüzlerce işçinin hayatlarını kaybetmesine değilde, Erdoğan'ın programının aksamasına üzülmesine vatandaşlar büyük tepki gösterdi. 

İşte, Pazarcı'nın paylaşımına sosyal medyada gösterilen tepkilerden bazıları:









30 Ekim 2014 11:38
DİĞER HABERLER