'Abluka altına alındık, polis gelmiyor'

'Abluka altına alındık, polis gelmiyor'
Akın İpek'in annesi Melek İpek'in Bebek'teki kendi evine girişi bodyguardlar tarafından engellenmeye çalışıldı. Akın İpek yaşananlara böyle tepki gösterdi.
Akın İpek "Kim olduklarını bilmediğimiz insanlar tarafından Abluka altına alındık.Mahkeme kararı yok. İlaçlarını dahi sokmadılar. Polis gelmiyor" diyerek tepki gösterdi.


Şirketlerine hukuksuzca kayyım atanan Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek'in annesi Melek İpek'in Bebek'teki kendi evine girişi bodyguardlar tarafından engellenmeye çalışıldı. İpek, kendilerine bu muameleyi yapanların kim olduğunu bilmediğini söyledi. Tedavi için gittiği hastane dönüşü evine gelen Melek İpek, kapıda bodyguardları görünce şaşırdı. İpek'in evine girişini engellemeye çalışan bodyguardlar, yoğun ısrar neticesinde İpek'in evine girişine izin verdi. Ancak çalışanlar ve avukatlar eve alınmadı.  Akın İpek'in annesi Melek İpek'in İstanbul'da kaldığı Bebek'teki evine gelen bir şahıs, Melek İpek'in hastaneye gitmesinin ardından evin garaj kapısına aracını park etti. İpek ailesinin avukatlarıyla da tartışan şahıs, telefonla başkalarından yardım istedi. Bu arada eve gelen polisler ise, şahısla görüştükten bir süre sonra ayrıldı. İpek ailesinin avukatlarıyla şahıs arasında tartışma yaşandı.

Melek İpek'in evinin önünde yaşanan o görüntüler:


Melek İpek isyan etti Samanyolu Haber




Melek İpek "Benimle kim uğraşıyorsa çıksın karşıma, ben onunla hesaplaşayım. Birilerine göz dağı vermek için bizim ailemizi seçtiler!.. Dürüstler ayağa kalkacak, bu ülke düzelecek!... Bu hukuksuzluk karşısında bütün dünya ayağa kalkmalı. Bizim gibi hukuka bağlı insanlara bunu yapanlar başkalarına ne yapmaz!... Yaptığımız tek şey iyilik yapmak bu da hataysa hataya devam edeceğiz. Türkiye'de bir insan evine giremiyorsa Türkiye bitmiştir. 40 senelik evimi işgal eden kim? Hasan Ölçer adlı kayyım, İstanbul'daki evimin yatak odalarına kadar girip görüntüleri televizyonda yayınlattı. Şimdi Ankara'daki evimi de abluka altına almışlar" dedi.


11 Şubat 2016 17:14
DİĞER HABERLER