Sezon başında aldığı sonuçlarla dikkat çeken ve ligin zirvesine tırmanan Hull City'de sonrasında gelen kötü skorlar, yeni bir sayfanın açılmasına neden oldu.
Cumhuriyet'te yer alan habere göre İngiltere Championship ekibi Hull City, Gürcü teknik direktör Şota Arveladze ile yollarını ayırdı. Takım patronu Acun Ilıcalı, teknik direktör konusunda açıklamalarda bulundu.
Sky Sports'a konuşan Ilıcalı, "Championship'te şimdiden 6-7 kulüp teknik direktör değiştirdi. Gerçekten çok zor bir iş. Doğru adayı seçmek için 24 saat çalışacağız. Bu güzel kulübe çok fazla yatırım yaptık. Buraya gelen taraftarları eğlendirmek istiyorum. Hücum futbolu oynamayı talep ediyorum. 0-0'lık bir maçtansa, 3-2 kaybetmeyi tercih ederim" dedi.
Başka kimler var? Sinan Ateş'in katilleri de 11. Yargı paketinden faydalanarak dışarı çıkabilecek!
Adli Emanet'lerin güvenliği sorgulanıyor: Diyarbakır'da yüzlerce mermi çalınıp satılmış!
Skandalın belgesi de çıktı: ESK Başkanı Taylan köşeyi dönüyor, vatandaş et yiyemiyor
Kriz tırmanıyor: Yerlikaya, yardımcısı Bülent Turan'ı uçağına almadı
Eurovision'da kriz: İsrail'e izin verildi, 4 ülke yarışmadan çekildi
Rusya'dan Almanya'ya: Siz oyunda değilsiniz