Adıyamanspor Kulübü Başkanı Bozdoğan:

Adıyamanspor Kulübü Başkanı Bozdoğan: -Türkiye liglerine baktığımız zaman başarılı olan takımların genelinin arkasında belediyeler var
ADIYAMAN (A.A) - Adıyamanspor Kulübü başkanı Növfel Bozdoğan, Spor Toto 3. Lige düşen Adıyamansporun desteklenmesi gerektiğini belirterek, Türkiye liglerine baktığımız zaman başarılı olan takımların genelinin arkasında belediyeler var dedi.
     Bozdoğan, düzenlediği basın toplantısında, Adıyamanda 25 yıldır spora hizmet ettiğini belirterek, 25 yılın en kötü sezonunu geçirdiklerini ve Adıyamana yakışmayan bir alt lige düştüklerini ifade etti.
     Başarılı olmak için belediyenin takıma sahip çıkması gerektiği savunan Bozdoğan, Belediye Başkanı Becip Büyükaslana takıma sahip çıkması ve takımın isminin Adıyaman Belediyespor olarak değiştirilmesi teklifinde bulundu. Bozdoğan, şunları kaydetti:
     Bir ilin profesyonel takımının başarılı olmasını istiyorsak muhalefetin olmaması gerekiyor. İlin tek sosyal faaliyeti olan spor kulübünün desteklenmesi gerekiyor. Bugün Türkiye liglerine baktığımız zaman başarılı olan takımların genelinin arkasında belediyeler var. Ben de inanıyorum ki, isminin başında belediye olmayan, bir şirket olmayan hiçbir takımın Türkiyede başarılı olma şansı yoktur. Değerli Belediye Başkanına bir serzenişte bulunmak istiyorum; Adıyaman Belediyespor Bal Liginden 3. Lige çıkmak için birçok çaba sarf etti. Buyrun Adıyamanspor 3. Ligde. İsmi de Adıyaman Belediyespor olsun. Tekrar 2. Lige çıkmanın yollarını bulalım, takımımıza sahip çıkalım.
     Adıyaman Belediyesinin takıma sahip çıkmaması durumunda alternatifler olması gerektiğini ifade eden Bozdoğan, bu alternatifin Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) olabileceğini söyledi.
     Bozdoğan, İlimizin yöneticileri ve siyasileriyle görüşerek TPAOnun kapısına gitmeliyiz. TPAO Adıyamanspor olarak ismimizin değiştirilmesine de hazırız dedi.
    
     Muhabir: Hakan Furkan / Mehmet Fatih Aslan / Zeynep Yücetaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
08 Haziran 2012 16:29
DİĞER HABERLER