AK Parti Adana İl Teşkilatına katılım

AK Parti Adana İl Teşkilatına katılım
ADANA (A.A) - AK Parti Adana İl Teşkilatına yeni üye olan 70 kişi için tören düzenlendi.
     AK Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, parti binasında düzenlenen törende partiye katılıp üye olanlara rozetleri AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, İl Teşkilat Başkanı Mehmet Aslanbaba, İl Halkla İlişkiler Başkanı Fahrettin Coşkun, İl Sekreteri Yalçın Limoncu, AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Bahadır Balcılar tarafından takıldı.
     Erdinç, törende yaptığı konuşmada, AK Partinin halkına hizmet üretmesi neticesinde büyük bir aileye dönüştüğünü belirterek, AK Parti halkımızın hizmete duyduğu ihtiyaç neticesinde yine halkımız tarafından kuruldu. Onlardan aldığımız güç ve destek ise bizi hep iktidarda tutarak hizmet üretmede istikrar sağladı. Her seçimde biraz daha büyüyen partimizle birlikte Türkiyede büyüdü. Halkımızla birlikte güzel şeyler yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz ifadesini kullandı.
     Yağcı da ülkede yaşanan istikrarlı büyümenin ve vatandaşa ulaşan hizmetlerdeki çokluğun tek parti iktidarından kaynaklandığını belirterek, şöyle devam etti:
     AK Partinin 2023 hedefleri var, bu hedeflerden birisi 2001 yılında 24üncü sırada aldığımız ekonomiyi 2023 yılında dünyanın ilk 10u arasına taşımak. Bu hedefimizde bize güç verecek herkese partimizde yer vermek durumundayız. Bu partinin gücünün artması devletin gücünün artmasıdır. Halkımızın partimize gösterdiği teveccüh ortada. Her geçen gün partimize üye olanların sayısı artmaktadır. Bize takviye olarak gelen siz değerli arkadaşlara kucak açıyor, hoş geldiniz diyorum.
    
     Muhabir: Anıl Bağrık / Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı:
25 Aralık 2012 14:29
DİĞER HABERLER