AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın,

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Gölbaşı Belediyesini ziyaret etti
ADIYAMAN (A.A) - AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Belediye Başkanı Yusuf Özdemiri ziyaret etti.
     Belediye toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette partililer hazır bulundu.
     Ahmet Aydın, ilçe için hayati öneme haiz olan Çetintepe Barajının projesinin tamamlandığını ve ÇED raporunun da onaylandığını belirterek, barajın ihale hazırlıklarının yapılmaya başlandığını söyledi.
     Aydın, Burada belediye başkanımızın büyük gayretleri var. Başkanımız ilçenin alt yapı, içme suyu, yol ve daha birçok sorunu çözdü. Başkanımız ilçeye hizmet etmek için gerçekten gecesini gündüzüne katıyor dedi.
     Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ise, hükümetin Türkiyeye çağ atlattığını ve hayallerin gerçeğe dönüştüğünü söyledi.
     Başkan Özdemir,, Halkımız artık daha fazlasını istiyor. Bizde halkımızın istekleri doğrultusunda en iyisini yapmak istiyoruz. Ortalama her 3 ayda bir ilçemizde anket yaptırıyoruz. Partimizin ve belediyemizin çalışmaları hakkında geçen ay yaptırdığımız ankette hem AK Partiden memnuniyet hem de belediyemizin çalışmaları hakkında halkımız yüzde 68 oranında memnuniyetini dile getirdi diye konuştu.
    
     Muhabir: Emin Tezerdi
     Yayıncı: Hasan Özkal
16 Temmuz 2012 13:32
DİĞER HABERLER