Akhisar Belediyespor ilk kez üzdü

Akhisar Belediyespor ilk kez üzdü -Spor Toto Süper Ligin yeni ekibi Akhisar Belediyespor, ligdeki ilk mağlubiyetini 4. haftada aldı -İstanbul Büyükşehir Belediyespor, ligdeki ikinci galibiyetini yine deplasmanda kazandı
MANİSA (A.A) - Spor Toto Süper Ligin yeni ekibi Akhisar Belediyespor, ilk mağlubiyetini 4. haftada İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında 4-0lık sonuçla aldı.
     Ligde ilk haftada Eskişehirsporu 1-0 yendikten sonra Gençlerbirliği ile 0-0, Kayserisporla da 1-1 berabere kalan Akhisar Belediyespor, 4. haftada İstanbul Büyükşehir Belediyespora 4-0 yenildi.
     Ligde 5 puanda kalan Akhisar Belediyesporun rakibi İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise 4. haftada puanını 7ye çıkardı.
    
     -İstanbul Büyükşehir Belediyespor deplasmanda kazanıyor-
    
     İstanbul Büyükşehir Belediyespor, ligde ikinci galibiyetini yine deplasmanda aldı.
     Carvalhalin öğrencileri ilk hafta Beşiktaşla 1-1 berabere kaldıktan sonra 2. haftada Bursasporu deplasmanda 1-0 yenmiş, 3. haftada da kendi evinde Medical Park Antalyaspora 1-0 mağlup olmuştu.
     İstanbul ekibi, ligde şimdiye kadar oynanan müsabakalarda deplasmanda 2 maçını da kazanan tek ekip oldu.
     İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Medical Park Antalyasporu 4-0 mağlup eden Galatasarayla birlikte şimdiye kadar oynanan maçlarda en farklı skoru elde etti.
    
     -Holmen ilk golünü attı-
    
     İstanbul Büyükşehir Belediyesporda takımının ilk golüne imza atan Holmen, bu sezon ilk gol sevincini yaşadı. İsveçli futbolcu geçen sezon ligi 7 golle tamamlamıştı.
     Takımının son 3 golünü atarak hat-trick yapan Webo, ligdeki gol sayısını 4e çıkardı.
    
     -İlk kez oynayanlar-
    
     Akhisar Belediyesporun yeni oyuncusu İbrahima Sonko, İstanbul Büyükşehir Belediyesporda 3 maçlık cezasını tamamlayan Dokanın yanı sıra Kamil Zayatte ve Taner Yalçın bu sezon ilk maçlarına çıktı.
     Karşılaşma öncesinde Bingölde şehit olan polisler saygı duruşu yapıldı.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: Murat Taydaş
16 Eylül 2012 22:38
DİĞER HABERLER