'AKP'nin veremeyeceği hesaplar, Oslo'dan İmralı'ya onlarca duble yol olur'

'AKP'nin veremeyeceği hesaplar, Oslo'dan İmralı'ya onlarca duble yol olur'
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş, "AKP'nin veremeyeceği hesapların çetelesi tutulsa, Oslo'dan İmralı'ya, oradan Kandil'e bir değil onlarca duble yol olur." dedi.

Yazılı açıklamada bulunan Başkan Yusuf Baş, AK Parti'nin 13 yıl boyuncu ülkenin başına bela olduğunu belirterek, milli iradeyi terör örgütüyle kirli masalarda paylaşan ve 13 yıl sonunda ülkeyi uçurumun kenarına getirdiğini savundu. AK Parti'nin milleti kandırma odaklı siyasetten vazgeçmediğini iddia eden Baş, şunları kaydetti: "AKP temsilcileri 24 saat yalan ve nifak mesaisi yapıyor. Her saat başı yalan, fitne, nifak nöbetini biri bırakıp diğeri devralıyor. Dün de nöbet sırasını AKP Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik almış; Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'yi hedef yaparak yalan ve çirkin sözleriyle nifak tohumları saçmıştır.

OSLO'DAN KANDİL'E DUBLE YOL OLUR

MHP'nin ve Sayın Genel Başkanımızın veremeyeceği hiç bir hesap ta yoktur. Ama AKP'nin veremeyeceği hesapların çetelesi tutulsa, Oslo'dan İmralı'ya, oradan Kandil'e bir değil onlarca duble yol olur. Yolsuzluk ve rüşvet soruşturmalarından kaçırdığınız dosyalar ise milletin alın teriyle yaptırdığınız israf sarayına sığmaz.

PKK'nın temsilcileri ile Dolmabahçe Sarayı'nda 10 maddelik mutabakat metnini kabul eden siz, MHP'nin dört maddelik milli şartlarını kimler için kabul etmediğinizi itiraf edin. Referanduma sunulsa milletimizin yüzde 90'nın onayını alacak o şanlı 4 maddeyi, 4 rüşvet zanlısı bakanı korumak için ve aslında işin ucu Erdoğan ailesine uzanır korkusuyla kabul etmediğinizi anlatın. Türkiye'yi üç beş kişi için feda ettiğinizi, 78 milyonu bir kişiyle değiştiğinizi itiraf edin. Haykırmayın gerek yok; kısık sesle, biraz da yüzünüzde mahcubiyet olsun yeter." CİHAN
07 Ekim 2015 15:05
DİĞER HABERLER