AKP'li belediye Kılıçdaroğlu'nun afişlerini toplattı

AKP'li belediye Kılıçdaroğlu'nun afişlerini toplattı
Kılıçdaroğlu'nun yarın Antalya'da düzenleyeceği mitinglerin duyurduğu afişleri toplayarak kaldırdı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yarın Antalya'da düzenleyeceği mitinglerin duyurduğu afişleri toplayarak kaldırdı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yarın Antalya'da düzenleyeceği 3 miting öncesi ilginç bir gelişme yaşandı. CHP il yönetimi tarafından Kılıçdaroğlu'nun Antalya'ya geleceği ve 3 miting düzenleyeceğini duyurmak için şehrin çeşitli noktalarına afişler asıldı. Dün akşam saatlerinde başlayan afiş asma işleme sabaha karşı 03.00'te bitirildi. Çalışmaların ardından sabah saatlerinde ise afişlerin yerlerinde olmadığını gören CHP'liler büyük şok yaşadı. Bunun üzerine inceleme başlatan CHP yönetimi afişlerin AK Partili Antalya Büyülşehir Belediye Başkanlığı'na bağlı zabıta ekipleri tarafından toplatıldığını tespit etti. 

'FARKINDAYIZ, ELİNİZDEKİ GÜCÜ, RANTI KAYBETMEKTEN KORKUYORSUNUZ'

Konuyla ilgili CHP il yönetimi tarafından açıklama yapıldı. Açıklamada AK Parti yöneticilerine yönelik şu ifadelere yer verildi: “Farkındayız, elinizdeki gücü, rantı kaybetmekten korkuyorsunuz. Biliyoruz, bunu kaybetmektense ruhunuzu, ahlakınızı daha da ötesi Türkiye'yi kaybetmeyi tercih edersiniz. Bu çırpınışlarınız sadece zararı en aza indirmek için. Ancak çok memnunuz. Artık biliyoruz ki okyanus ötesinde, Amerikalar'da Kanadalar'da gezerken bile korkunuzu peşinizde götürüyorsunuz. Bir miting pankartına bile tahammül edemiyorsunuz. Korkuyla olan imtihanınızı, diğer insanlık imtihanlarında olduğu gibi kaybettiniz. Ancak artık korkmayın. Gerek yok. Çünkü siz de farkındasınız, Antalya'yı kaybettiniz. Türkiye'yi hepten kaybettiniz. Sizlere buradan ahlak ve etik dersi vermeyeceğiz. Biz sizin gibi devlet imkanlarını, vatandaşın vergilerini kendi koltuğumuz için çarçur etmiyoruz. Sabahlara kadar çalışan gönüllü gençlerimizin emeği bizim için her şeyden daha kıymetli. Onların emeklerini hiçe sayıp yaptığınız sabotajların günahı altında kalacaksınız.” 

Açıklamada indirilen pankartların CHP gençlik kolları tarafından yeniden asılacağı da belirtildi.
03 Ekim 2015 20:19
DİĞER HABERLER