Algı operasyonuna damgasını vuran fotoğraf

Algı operasyonuna damgasını vuran fotoğraf
Konya merkezli yürütülen bir soruşturma ile işadamı ve sanayicilerin evlerine algı operasyonu gerçekleştirildi. Operasyondan bir fotoğraf, sosyal medyada en çok paylaşılan karelerden oldu.

Manisa'da yapılan algı operasyonunun bir benzerine Konya polisi imza atıyor. Düzenlenen algı operasyonu kapsamında bu sabah 16 adrese polis baskını yapıldı. Konya dışında ise 19 ayrı ilde 45 adrese yönelik arama kararı çıkarıldı.

Polisin gözaltına alıp koluna girdiği yaşlı bir vatandaşın fotoğrafı, sosyal medyada en çok paylaşılan karelerden oldu. Fotoğrafta polisin başını öne eğmesi dikkatlerden kaçmıyor.

BU FOTOĞRAF GÜNDEM OLDU


Konya'da, fakir öğrencilere burs verdiği için gözaltına alınan yaşlı bir vatandaşın, koluna giren polisle aynı karede yer aldığı bu fotoğraf sosyal medyada gündem oldu. Yaşlı vatandaşın koluna giren polisin başını öne eğmiş hali dikkatlerden kaçmadı.



İŞADAMI VE SANAYİCİLERE CADI AVI

Alınan ilk bilgilere göre, operasyon 170 yıl hapis cezasına çarptırılmış eski bir suçlu ve avukatının şikayetiyle başlatıldı. Operasyonda başta Konyalı sanayici İbrahim Karadayı, AKSİAD Başkanı Soner Cesur'un aralarında bulunduğu birçok işadamının evine baskın yapıldığı bildirildi.




22 Mayıs 2015 14:34
DİĞER HABERLER