Altınordu gençlere yatırım yapıyor

PTT Birinci Lig'de 22 hafta sonunda 31 puanla dokuzuncu sırada yer alan Altınordu geleceğin gençlerine yatırım yapıyor.

Bu çerçevede Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan ve beraberindeki küçük futbolcular Güzelyalı Rotary Kulübü'nün konuğu oldu.

Altınordu Futbol Eğitim Kurumu'ndan (AFEK) sporcularının da katıldığı toplantıda Özkan, Güzelyalı Rotary Kulübü Dönem Başkanı Melih Uçar ve üyelere, Altınordu'nun yapılanması, çalışmaları ve gelecek ile ilgili planlarını anlattı.

Kordon Otel'deki buluşmada, Altınordu'nun 72 bölgede bulunan futbol okullarında 5 binin üzerinde çocuğun eğitim gördüğünü belirten Başkan Özkan, "Biz şimdi futbol okulları yapıyoruz. Ege bölgesinde şu anda 72 ayrı noktada cumartesi Pazar weekend kurslar yapıyoruz. Sahanın dışında da çok iyi birer "İyi Birey, İyi Vatandaş" İyi Futbolcu sloganımız çerçevesinde geleceğin yıldız adaylarını yetiştirmek için yola çıktık. İyi birey demek kendisiyle barışık demek, iyi vatandaş demek toplumla barışık demek, yani bunların hepsini veriyoruz. Sonra iyi futbolcu. Ülkenin en büyük problemi bunları yapmadan iyi futbolcu oluyorlar ondan sonra sürüyle yanlış oluyor" dedi.

Özkan yetiştirdikleri çocukları ilerde milli takımlarda göreceklerini belirterek "Şu anda 26 tane genç millimiz var. Biz gene de herkes tarafından sevilen çünkü kimsenin ayağına basmıyoruz. Çünkü şampiyonluk gibi bir iddiamız yok. Böyle iddialar koymuyoruz. Bizim için önemli olan bu toprakların çocuklarına doğru imkanlar vererek onların doğru büyümelerini sağlamak. Sonuçta bunlar büyürlerken kayboluyorlar çoğu" ifadelerini kullandı.

Güzelyalı Rotary Kulübü Başkanı Melih Uçar, Özkan'a katılımı için Rotary flaması ve katılım belgesi takdim etti.

Özkan da Melih Uçar'a üzerinde adının yazılı olduğu kırmızı-lacivertli forma ile flama verdi.
CİHAN
23 Şubat 2016 11:11
DİĞER HABERLER