Antalya ve Isparta'da cuma günü elektrik kesintisi

Antalya ve Isparta'da cuma günü elektrik kesintisi
Antalya ve Isparta’nın bazı yerleşim yerlerinde 27 Kasım’da tesis çalışmaları kapsamında elektrik kesintisi yapılacak.
Konuyla ilgili Akdeniz EDAŞ tarafından yapılan açıklamada Antalya’nın merkez ilçeleri Konyaaltı ve Kepez’in yanı sıra Serik, Alanya, Korkuteli, Kumluca ile Elmalı ilçelerinin bazı mahallelerinde Cuma günü elektrik kesileceği duyuruldu.

Buna göre 08.00-18.00 saatleri arasında Konyaaltı’nda Çakırlar, Bahtılı, Doyran, Akdamlar, Hacısekililer, Yarbaşçandır mahalleleri ile Kepez Çamlıca mahallesinin bir kısmıa 08.30-17.30 saatleri arasında elektrik verilmeyecek. Alanya’da da Cumhuriyet mahallesi Denizkent Çıraklık Eğitim, Alanyum, Orman işletme lojmanları, Toslak Kayabasi yolu üzeri Karadag mevkiinde elektrikler zaman gidecek.

Serik’te 08.00-18.00 saatleri arasında Belek mahallesinin tamamı, Belek bölgesi iskele sağ-sol mevkilerindeki tüm aboneler, Turaş enerjisiz kalacak. Elmalı Çalpınar ve Kızılpınar mahalleleri ile Korkuteli Kızılcadağ, Manay, Kırkpınar, Osman Kalfalar, Küçükköy Yaylası mahallelerinin yanı sıra ve özel trafolu müşteriler ve telefon baz istasyonları 08.00-17.00 saatleri arasında yaşanacak kesintilerden etkilenecek. Kumluca’da da 09.00-16.00’da Hacıveliler, Sarıcasu ve Ortaköy mahalleleri enerjisiz kalacak.

Isparta’da da 09.00-17.00 saatleri arasında Yakaören, Gelincik Köyü, Milas, DSİ Gölcük, Cankardeşler Petrol, Çelik Tarım, Yakaören Sulama Kooperatifi, Gelincik Sulama Kooperatifi, Gülbirlik, Biolandes Gülyağı Fabrikası, Doğaner, Isparta Ubam, Cerçin içme suyu, Gelincik petrol ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşterilere elektrik verilmeyecek.

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde de 10.00-17.00’da Kaş mahallesinin bir kısmı, Hastane Caddesi, Gazipaşa Caddesi ve Çarşı Mahallesi'nin bir kısmı ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler enerjisiz kalacak.

CİHAN
25 Kasım 2015 15:04
DİĞER HABERLER