Antalyaspor Başkanı Gencer: Dört maçtan 3 galibiyet almak istiyoruz

Antalyaspor Başkanı Gencer: Dört maçtan 3 galibiyet almak istiyoruz
Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, ligdeki 4 maçtan 3'ünden galip gelerek çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi. Başkan Gencer, beyin kanaması geçiren Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais'in hafta sonuna hastaneden taburcu olacağını, Çaykur Rizespor maçı öncesinde takımın başında olacağını aktardı.

Antalyaspor, Fenerbahçe galibiyeti sonrası hafta sonu oynayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda kırmızı beyazlı oyuncular düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından kondisyon ve yarım sahada çift kale maç yaptı.

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais'in geçen hafta beyin kanaması geçirmesi dolayısıyla takımın başında yer almazken kırmızı beyazlı oyuncuları takım kaptanı golcü oyuncu Samuel Eto'o ve yardımcı antrenör Erol Malkoç yönetti. Eto'o'nun antrenman boyunca arkadaşlarına taktik vermesi ve yakından ilgilenmesi dikkat çekti.

'ÖNÜMÜZDE 4 MAÇLIK SERİ VAR'

Antrenmanı yönetici arkadaşları ile izlemeye gelen Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Fenerbahçe maçının artık geride kaldığını kaydeden Başkan Gültekin Gencer, bu haftadan itibaren önlerinde asıl yenmeleri gereken rakipler olduğunu, büyük takımları yenmenin mutluluk verdiğini belirtti. Önlerinde 4 maçlık seri olduğunu açıklayan Başkan Gencer, "Bu seriden en az 3 galibiyetle çıkmamız gerekiyor ki bundan sonraki planlamalarımızı ve Antalyaspor'un geleceğiyle ilgili projelerimizi ortaya koyabilmek için bu maçları kazanabilmemiz lazım." dedi.

Antalyaspor'da yüzlerin güldüğünü takım galip geldikçe kulübün de kazandığını anlatan Başkan Gencer, ikinci yarıdaki başta transferler olmak üzere bir takım ödemeleri bu hafta sonuna kadar yapmayı düşündüklerini açıkladı.

'JOSE MORAİS SANKİ HİÇ BEYİN KANAMASI GEÇİRMEMİŞ GİBİ'

Beyin kanaması geçiren Jose Morais'in hiçbir sorununun olmadığını ve başarılı hocayı dünde ziyaret ettiklerini vurgulayan Gültekin Gencer, "Cumartesi veya en geç pazartesi çıkacak. Doktorların söylediği Eskişehir maçından sonraki bizim Rizespor maçında kulübede olacağını söylüyorlar. Zaten hastanede olmasına rağmen yanına gittiğimizde sürekli çalışıyor. Her gün oradan toplantılarını yapıyor. Sanki hiç beyin kanaması geçirmemiş gibi olaya konsantre olmuş. Orada olmaktan dolayı son derece rahatsız." diye konuştu.

Gencer, hocanın hırsının ve heyecanının hastanede de devam ettiğini tahminince önümüzdeki hafta takımla beraber olacağını kaydetti.

Başkan Gültekin Gencer'e takımı Eto'o'nun çalıştırdığı sorulması üzerine ise şunları söyledi: "Eto'o ve Erol hoca hep beraber ellerini taşın altına koymuş durumdalar. Rize maçından önce hoca sahalara dönecek. Morais'te olsa dahi Eto'o da taşın altına elini koyuyor. Takım kaptanı olarak üzerine görev olarak ne düşüyorsa yapıyor."

Antrenman sonrasında Başkan Gencer ve Eto'o'nun birbirleriyle şakalaşması ve samimi poz vermesi ise objektiflere yansıdı.

CİHAN
09 Şubat 2016 13:50
DİĞER HABERLER