ARTEG

ARTEG-BİR Başkanı Ersoy: -Adıyamanspora talibim
ADIYAMAN (A.A) - Anadolu Radyo, Televizyon ve Gazeteciler Birliği (ARTEG-BİR) Genel Başkanı Ragıp Ersoy, Adıyamanspora talip olduğunu açıkladı.
     Ersoy, düzenlediği basın açıklamasında, bu yıl Spor Toto 2. Lig Kırmızı Gruptan 3. Lige düşen Adıyamanspora borcu ile birlikte talip olduğunu söyledi.
     Adıyamansporda bir şeyler değişeceğini belirten Ersoy, Sayıştay denetimi ile netleşecek borçla birlikte Adıyamanspora talip olduğunu ve borcun ne kadar çok olduğunun önemli olmadığını ifade etti.
     Ersoy, şunları kaydetti:
     Adıyamanın tek profesyonel takımı olan Adıyamansporun 3. Lige düşmesi beni çok üzdü. Şu anki mevcut Başkan Növfel Bozdoğan aday değilse ben aday olmaya hazırım. Eğer aday olacaksa ben aday olmam. Çünkü Adıyaman 2 listeyi kaldırmaz. Artık Bozdoğanın çekilmesi lazım. Bozdoğan çekilecek ki bir takım talepler çıksın. Bozdoğanın, Uygun bir aday görürsem ben bırakırım şeklinde bir açıklaması var. Buna sen karar veremezsin. Herkes kendine uyun adayın kararını verebilir. Burası kız alıp verme yeri değildir. Burası bir kulüptür. Ben Bozdoğanın karşısında değilim. Bozdoğanı sorgulamayanların karşısındayım. Adıyamanspor hepimizindir.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
10 Temmuz 2012 17:39
DİĞER HABERLER