Atletizm Şampiyonası'nda tek özel okul: Bakırköy Fatih Koleji

Atletizm Şampiyonası'nda tek özel okul: Bakırköy Fatih Koleji
2013-2014 Öğretim Yılı Okullar Arası Puanlı Atletizm Türkiye yarı final grup yarışları 6 bölgede yapıldı.

Daha önce Bakırköy İlçesinde birinci olan Taha Çalışkan, Fatih Çalışkan, Muhammed Karataş ve Sühan Uçar’dan oluşan İstanbul Bakırköy Fatih Koleji Atletizm Takımı İstanbul geneli yapılan yarışlarda da dereceye girip İstanbul’u Türkiye yarı final grup yarışlarında temsil etme hakkı kazanmıştı.

Samsun’da yapılan yarı final grup yarışlarında Bakırköy Fatih Koleji Atletizm Takımı; 4x100 bayrak yarışında birinci, uzun atlamada ikinci, 100 metre yarışında üçüncü oldu. Aynı zamanda toplamda 281 puan alan Bakırköy Fatih Koleji Atletizm Takımı, üçüncülük kupasını alarak Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazandı.
Bakırköy Fatih Koleji Müdürü Ali GÜNEŞLİ, okullarında çok yönlü eğitim modelini uyguladıklarını ve sadece belli alanlarda değil, her alanda öğrencilerine en iyi eğitimi vermeye çalıştıklarını belirtti. Uyguladıkları Çok Yönlü Eğitim Modelinin aynı zamanda başarıyı da getirdiğini ifade eden Ali GÜNEŞLİ, Türkiye Şampiyonasında da dereceye gireceklerine inandığını söyledi.

Bakırköy Fatih Koleji, 30 Mayıs – 1 Haziran tarihleri arasında İzmir’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’na tek özel okul olarak katılacak.



14 Mayıs 2014 15:45
DİĞER HABERLER