Aydın'da bir çöp ev boşaltıldı

Aydın'da vatandaşların kötü kokudan dolayı şikayetçi olduğu bir evden, kamyonlarca çöp çıktı. Çöpleri temizlemeye gelen belediye ekiplerine karşı çıkan kadın ve oğlu, zabıtalar ve polisler tarafından ikna edildi.

Efeler ilçesi, Orta Mahalle'de belediye ekipleri, adeta çöp deposuna dönen evi boşalttı. Komşuların kokudan şikayetçi olması üzerine ekipler, bugün sabah saatlerinde, 209 Sokak'ta bulunan, Nuran okşan ve oğlu Emrah Okşan'ın oturduğu dairedeki çöpleri boşatmaya gitti. Karşı çıkan anne ve oğlunu, zabıta ekipleri uzun süre ikna etmeye çalıştı. Olmayınca polis devreye girdi. Kokudan durulamayan eve giren polis ve zabıta ekipleri, kadın ve oğluna yeni eşya sözü verilmesinin ardından eşyaları balkondan kamyonete yüklemeye başladı. Zaman zaman bazı eşyalarını vermek istemeyen anne ve oğlunu iknada zorlanan belediye çalışanları, evde buldukları her şeyi boşalttı. Çöpten topladığı ve evin içerisine yağdığı eşyaları atılan Emrah Okşan, balkondan uzun süre baktı. Belediye görevlilerine tepki göstermesi üzerine yenisi geleceği belirtilerek sakinleştirildi.

Apartman ve mahalle sakinleri, daireden gelen koku yüzünden apartmanın koktuğunu belirtti. Evde çok sayıda kedinin de olduğunu belirten komşular, kokudan kurtulacakları için sevindiklerini söyledi. CİHAN
05 Kasım 2015 13:09
DİĞER HABERLER