Bakın bu kez TÜBİTAK'a kimi aldılar

Bakın bu kez TÜBİTAK'a kimi aldılar
AKP’nin en büyük siyasi kadrolaşması sessiz sedasız TÜBİTAK’ta gerçekleşiyor.

Önce Hayvanat Bahçesi Müdürü, Daire Başkanı yapıldı. Şimdi de istanbul Belediyesi’ne bağlı Ağaç A. Ş.’de çalışan muhammed Ali Peru, bu önemli kurumun insan kaynakları müdürü oldu.

Millet Gazetesi'nin haberine göre, AKP’nin en büyük siyasi kadrolaşması sessiz sedasız TÜBİTAK’ta gerçekleşiyor. Hayvanat Bahçesi Müdürü Mustafa Sancar’ın Daire Başkanı yapılmasının ardından, şok bir atama daha yapıldı.

BİLİM ADAMLARINI 'AĞAÇ İŞLERİNDEN' TRANSFER EDİLEN İK MÜDÜRÜ SEÇECEK

TÜBİTAK’ta bilim adamlarının işe alınması işlemlerini yürüten İnsan Kaynakları Müdürlüğü’ne, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ağaç işlerine bakan birimi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’nın İK çalışanı Muhammed Ali Peru atandı. Skandal atamalar gizli tutulurken çalışanlar yeni süreci ‘TÜBİT-AK’ dönemi diye adlandırdı.

İSPARK MUHASEBE ELEMANI TÜBİTAK BİLGEM'E MUHASEBE MÜDÜRÜ OLDU

İddiaya göre TÜBİTAK içerisindeki kadrolaşma Sakaryalılar Gurubu, Birlik Grubu ve Bilim Sanat Vakfı Gurubu gibi isimler adı altında yapılandı. Sakaryalılar’ın Selam Tevhid soruşturmasında da adı geçen, AKP danışmanı F.K. ile bağlantılı olduğu iddia ediliyor. Ayrıca park eden araçlara fiş kesen İSPARK’ın muhasebe elemanı Süleyman Köse de TÜBİTAK BİLGEM’e muhasebe müdürü oldu.

25 Nisan 2015 08:20
DİĞER HABERLER