Başbakan Davutoğlu'ndan 'elektrik kesintisi' açıklaması

Başbakan Davutoğlu'ndan 'elektrik kesintisi' açıklaması
Türkiye genelinde 79 ile elektrik verilememesi üzerine Başbakan Ahmet Davutoğlu'dan bir açıklama geldi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye genelinde yaşanan elektrik kesintileriyle ilgili konuştu. AK Parti'nin Meclis Grup toplantısı öncesi konuşan Davutoğlu, "Son grup toplantımızı yapacağız, Elektrik Kesintisiyle ilgili derhal araştırmalar başladı. Enerji Bakanımız gerekli açıkklamaları yapacak. Enerji Bakanlığı'nda kriz masası kuruldu." dedi.

"Elektrik arzında hiçbir problem, sıkıntı yok. Aksine bu saatler elektrik tüketiminin az olduğu bir saat o yüzden enerji arzında bir sıkıntı yok." diyen Davutoğlu, "İletim hatlarında olabilecek sıkıntılar konusunda da inceleme devam ediyor. Enerji Bakanlığı'nda bir kriz masası oluştu. Saat başı açıklama yapılacak." ifadelerini kullandı. "Terör saldırısı ihtimali var mı?" sorusuna Davutoğlu, "Araştırılıyor, tüm ihtimaller araştırılıyor." karşılığını verdi.

OKTAY VURAL: KESİNTİNİN SEBEBİNİ AÇIKLAYAN MAKAM YOK


MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural Türkiye genelinde yaşanan elektrik kesintileriyle ilgili açıklama yapacak bir makam olmadığını vurguladı. Elektrik kesintilerinin sebebinin belli olmamasını eleştiren Vural, "Kedi mi, terör mü saldırdı bilmiyoruz" dedi.
31 Mart 2015 13:15
DİĞER HABERLER