Basket milli takımı Berlin'e gitti

Basket milli takımı Berlin'e gitti
FIBA 2015 Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek olan A Milli Basketbol Takımı şampiyona için Almanya'ya gitti.

Avrupa'nın en güçlü basketbol milli takımlarının 5-20 Eylül 2015 tarihleri arasında Berlin (Almanya), Montpellier (Fransa), Riga (Letonya) ve Zagreb'te (Hırvatistan) oynanacak FIBA 2015 Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek olan A Milli Basketbol Takımı şampiyona için Almanya'ya gitti.

Hayranlarıyla fotoğraf çektiren ay yıldızlı ekip, Berlin'e gitmek için pasaport kontrolünden geçti. Şampiyonanın en zor grubunda mücadele edecek milli takım, turnuvanın ilk gününde İtalya ile karşılaşacak.

Ay yıldızlı ekib Atatürk Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla şampiyonanın düzenleneceği Almanya'nın Berlin kentine uçtu. Milliler ilk turdaki maçlarını O2 Arena'da oynayacak.

A MİLLİ TAKIM, B GRUBU'NDA YER ALIYOR

Şampiyonada B Grubu'nda yer alan ay yıldızlılar, İspanya, İzlanda, Sırbistan ve İtalya ile karşılaşacak. Milliler ilk maçında 5 Eylül Cumartesi günü İtalya ile karşılaşırken mücadele TSİ 22.00'de başlayacak. Ay yıldızlı ekip grubundaki ikinci maçında 6 Eylül Pazar günü İspanya ile aynı saatte karşı karşıya gelecek.

İkinci günün ardından milliler, şampiyonaya bir gün ara verecek. 8 Eylül Salı günü ev sahibi Almanya ile şampiyonanın üçüncü gününde karşı karşıya gelecek millilerin karşılaşması ise TSİ 18.45'te başlayacak. Turnuvada 9 Eylül Çarşamba günü TSİ 15.30'da Sırbistan ile karşı karşıya gelecek olan ay yıldızlılar, grubundaki son maçında ise 10 Eylül Perşembe günü TSİ 22.00'de İzlanda ile karşı karşıya gelerek grup maçlarını tamamlayacak.

A Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası kadrosu şu isimlerden oluşuyor;

Birkan Batuk, Cedi Osman, Furkan Korkmaz (Anadolu Efes)
Hüseyin Göksenin Köksal (Darüşşafaka Doğuş)
?Kartal Özmızrak (NSK Eskişehir Basket)
Oğuz Savaş, Semih Erden, Melih Mahmutoğlu, Robert Lee Dixon (Ali Muhammed) (?Fenerbahçe Ülker)
Sinan Güler (Galatasaray Liv Hospital)
Barış Hersek (Pınar Karşıyaka)
Ersan İlyasova (Milwaukee Bucks)
Furkan Aldemir (Philadelphia 76 ers)
CİHAN
02 Eylül 2015 16:50
DİĞER HABERLER