Baykal'dan Bahçeli'nin açıklamasına ilk yorum!

Baykal'dan Bahçeli'nin açıklamasına ilk yorum!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıklamaları Deniz Baykal'a soruldu....

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, TBMM Başkanlık seçimlerinde, "Her 4 turda da, kendi adayımıza oy vereceğiz. Eğer 4. tura kendi adayımız kalamazsa MHP'nin 80 oyu da boş çıkacaktır" açıklaması Ankara kulislerine bomba gibi düştü. Bu sözlerin ardından gözler CHP'nin adayı Deniz Baykal'a çevrildi. Hürriyet'in haberine göre, Baykal, ''Şu an için herhangi bir görüş bildirmem mümkün değil. Bunları daha sonra uzun uzun konuşuruz'' diye konuştu.

GÖK: ADAYIMIZ BAYKAL'I DESTEKLİYORUZ

MYK toplantısı sonrasında CHP'den ilk açıklama Grup Başkanvekili Levent Gök'ten geldi. Gök, ''Adayımız Baykal'ı desteklemeye devam edeceğiz''dedi.

KULİSLERDE "ÇATI ADAY" VURGUSU KONUŞULUYOR

Bahçeli'nin bu mesajı "çatı adaya vurgu yaptı" olarak yansıdı. MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu da, "CHP bizim adayımızı desteklesin" dedi. Halaçoğlu, "Cumhurbaşkanlığı seçiminde çatı aday İhsanoğlu'ydu. TBMM seçimlerinde de onlar bizim desteğimizi bekleyeceğine bizim adayımızı desteklesinler" dedi. Halaçoğlu, "CHP ile herhangi bir temasınız oldu mu" sorusuna ise, "Hayır olmadı. Gelsinler temasta bulunsunlar" cevabını verdi.

01 Temmuz 2015 14:14
DİĞER HABERLER