Belediye Başkanı da isyan etti!

Belediye Başkanı da isyan etti!
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, bir yılda 140 müfettişin belediyeye gelerek denetleme yaptığını belirtti.

Çerçioğlu, "Ayıptır. Ne yapıyorsunuz? Müfettişleri kim gönderiyorsa onlara mobbing davası açmayı düşünüyoruz, yeter artık" diyerek tepki gösterdi.

Atatürk Kent Meydanı'nda fidan dağıtımı etkinliği sonrası gazetecilerle bir araya gelen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, açıklamalarıyla dikkati çekti. Birilerinin talimatıyla müfettişlerin belediyeyi sürekli denetlemeye geldiğini söyleyen Başkan Çerçioğlu, şöyle konuştu:

NEREDEN EMİR ALIYORSUNUZ?

"Belediyemize bir yılda 140 müfettiş geldi. Ayıptır. Ne yapıyorsunuz? Son gelen müfettişler Büyükşehir Belediyesi ile Valilik arasında iki saatte bir mekik dokumuşlar. Ey müfettişler sizin çalışma alanınız belediyedir, valilik değil. Nereden, emir ve talimat alıyorsunuz bilmiyorum. Kimsenin de günahını almıyorum. Ama lütfen Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ayak bağı olmayın. 'Seçimlerden önce bir çamur atarız da bir şeyler olur mu' beklentisine girmeyin. Daha önce bunlara çok girildi, bunlar eksi yazar. Kamyonların arkasında 'Kıskanma çalış senin de olur' yazıyor. Siz de çalışın sizin de olsun. Aynı konuda 5-6 kere müfettiş gönderiyorsunuz. Müfettişleri kim gönderiyorsa onlara mobbing davası açmayı düşünüyoruz, yeter artık."

'MOBBİNG DAVASI AÇARIM'

Aydın halkının bunlardan zarar gördüğünü söyleyen Başkan Çerçioğlu, şöyle devam etti:

"Nedense her şey Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne geçince akıllarına geliyor. Sorun çözüldü. Artık bundan sonra geriye dönüp bakmayalım. Bu tip şeylerle siyasi rant sağlamak isteyen insanlar lütfen bu heveslerinden vazgeçsinler. Bunlar Aydın halkına Aydın'a zarar veren şeyler. Otursunlar işlerine güçlerine baksınlar. 'Aydın halkına nasıl hizmet ederiz' bunları düşünsünler. Müfettişleri ayağına çağırıp talimat vermesinler. Bu konuda tüm yasal haklarımızı kullanacağız. Mobbingse, mobbing davası açarım. Bakın çok ciddi söylüyorum. Yeter ya aynı konudan 5-6 kez müfettiş gönderiyorsunuz. Mobbing davasını gerekirse açarım bu bir. İki; bunu çok değerli basın mensuplarıyla paylaşırım. Bu konuda çok değerli Genel Başkan Yardımcımız konuya vakıf zaten. Aynı konudan 4-5 kere bilgi belge istiyorlar. Birincisinde yok bir şey. İkincisinde yok, üçüncüsünde yok. Bizim çalışmalarımızı engellemek için yaptıkları bir takım şık olmayan davranışlar içindeler."

DHA

28 Nisan 2015 14:40
DİĞER HABERLER