Bir dinozor haberi de Gaziantep'ten!

Bir dinozor haberi de Gaziantep'ten!
AKP'li Belediyeler dinozor israfında adeta birbirleriyle yarışıyor...
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, AK Partili Şahinbey Belediyesi'ne 956 bin TL ihale bedeliyle alınan dinozor maketleri için ateş püskürdü.

"Bir dinozorumuz eksikti" diyen Taşdoğan, "Vatandaşın dinozorlara ihtiyacı yok. Evine ekmek götürme derdinde. Belediyelerimiz israf konusunda birbirleriyle adeta yarışıyorlar. Şahinbey Belediyesi ise 956 bin TL'ye yaptırdığı 19 hareketli dinozorlarla bu tezimizi doğruluyor." eleştirisinde bulundu. AK Partili Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de diktirdiği robot ve dinozor heykelleri yüzünden yoğun eleştiriler almıştı.

Şehrin gündemine ilişkin olarak değerlendirmede bulunan Taşdoğan, Gaziantep'in artık israflarla dolu bir şehir halini aldığını söyledi.

Taşdoğan, "Belediye başkanları halk odaklı değil, parti odaklı çalışmalar yapmaktadır. Bu durumda halk için yapılması gereken hizmetler yerine parti için yapılması gereken görevleri ortaya çıkarmaktadır. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı, bu şehre ilk geldiği günden itibaren trafik sorununa çözüm olduklarını ya da olacaklarını defalarca söylemiştir. Fakat şu an ki tablo göstermektedir ki çözüm olmak yerine ortaya atıp uyguladıkları projelerden dolayı sorun olmuştur. Evlerin balkonlarından geçen köprüler sadece adı dinamik olan kavşaklar, köprü çalışmasından dolayı Karataş'a girip çıkmak için dolaşılan yol şehrin beşte birine sabah ve akşam çilesi olmuştur." dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin tarihinin en büyük israfını bu dönem yaşadığını aktaran Taşdoğan, "Belediyecilik anlayışından tamamıyla uzaklaşan Büyükşehir Belediye Başkanı'nın acemiliğini tüm Gaziantep meraklı gözlerle izlemektedir. Kendisine buradan büyük bir şehrin belediye başkanı olduğunu, artık bir bakan olmadığını ve bu şehrin çözülmesi gereken birçok sorunu olduğunu hatırlatmak istiyoruz. Genel seçimlerde şehrin her tarafına astıkları afişlerde 50 bin konut, köprüler, park ve cami açılışlarının da milletin adına takipçisi olacağımızı hatırlatmakta fayda görüyorum." diye konuştu.

"BİR DİNOZORUMUZ EKSİKTİ"

Şahinbey Belediyesi'nin Yeşil Vadi Parkı içerisine yaptırdığı dinozorlarla ilgi sert açıklamalarda bulunan Taşdoğan, Gaziantep'in en büyük eksikliği olan dinozorlara kavuştuğunu söyledi.

Taşdoğan, "Vatandaşın dinozorlara ihtiyacı yok. Evine ekmek götürme derdinde. Belediyelerimiz israf konusunda birbirleriyle adeta yarışıyorlar. Şahinbey Belediyesi ise 956 bin TL'ye yaptırdığı 19 hareketli dinozorlarla bu tezimizi doğruluyor. Madem bu kadar dinozor meraklısısınız, temsili olarak dinozor maketi alsaydınız. Bu dinozorlar bu şehrin çok büyük bir eksikliğini tamamladı. Artık işsiz vatandaşlarımız evine ekmek götürüyor, geliri düşük olan işçimizin geliri arttı hatta ve hatta Gaziantep'in en büyük eksikliğinin bu dinozorlar olduğu kanaatine vardık. Tebrikler sayın başkan. Sen kimsenin göremediği eksikliği gördün ve bu şehri dinozor sahibi yaptın. Dinozorumuz olmasa biz diğer şehirlere mahcup olurduk. Vatandaşın aklıyla dalga geçmeyi bırakın artık. Acaba bunları alacaksınız diye size partinizden baskı mı yapıldı? Böyle bir şey varsa vazgeçin tüm Gaziantep olarak arkanızda duralım. Zira belediye başkanları seçildikten sonra halkın başkanıdır partinin değil. Bu kültürü AKP pek bilmez. Sizlerin oturduğu koltuklar partinin koltukları değil, bu şehre hizmet etmeniz için halkın sizlere sunduğu geçici bir mevkiidir. Bu halk yapılanı da unutmaz, yapılmayanı da unutmaz." ifadelerini kullandı.

CİHAN
28 Temmuz 2015 16:17
DİĞER HABERLER