Bursa Endüstri Zirvesi 10 Aralık'ta başlıyor

Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından düzenlenen Bursa Endüstri Zirvesi 10 – 13 Aralık 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Zirve ile eş zamanlı olarak Bursa Metal İşleme Teknolojileri Fuarı, Bursa Sac İşleme Teknolojileri Fuarı, Kalıp Avrasya Fuarı, Otomasyon Fuarı, İş ve İşçi Güvenliği, Sağlığı ve Ekipmanları Fuarı da açılacak.

Bursa Endüstri Zirvesi Fuarları, 7 ayrı salonda 21 ülkeden 605 firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile 40 bin metrekare alanda hazırlanıyor. 40 ülkeden 45 bin profesyonel ziyaretçinin gelmesi hedeflenen makine yapan makinelerin fuarları, geçtiğimiz yıla oranla katılımcı firma sayısında yüzde 15 büyüme kaydettiği bildirildi.

Fuarlara; Tüyap'ın yurtdışı ofisleri, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, T.C. Ekonomi Bakanlığı koordinasyonu ile Almanya, Belçika, Birleşik Arap Emirlikleri, Bosna - Hersek, Brezilya, Bulgaristan, Cezayir, Çin, Fas, Güney Kore, Gürcistan, Hırvatistan, Hollanda, İran, İspanya, İsviçre, İtalya, Japonya, Kosova, Kuveyt, Libya, Macaristan, Makedonya, Mısır, Romanya, Rusya, Portekiz, Sırbistan, Suudi Arabistan, Suriye, Tunus, Türkmenistan, Ukrayna, Ürdün ve Yunanistan'dan sektör temsilcilerinin katılması bekleniyor.
CİHAN
03 Aralık 2015 16:53
DİĞER HABERLER