Bursaspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta oynanacak?

Bursaspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta oynanacak?
Bursaspor Galatasaray maçı Süper Lig'de 31. haftanın açılış mücadelesi olacak. Karşılaşma öncesi iki takımda galibiyet hedefinde. Bursaspor Galatasaray maçı öncesi istatistiklere bakıldığında, Galatasaraylı futbolcular rakip kaleyi 158 kez havalandırırken, Bursasporlu futbolcular bu gollere 78 golle cevap verdi. Peki Bursaspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta oynanacak?
Bursaspor Galatasaray maçı bu akşam heyecanlı bir mücadeleye sahne olacak. Bursaspor Galatasaray maçı ile iki takım 94. kez karşı karşıya geliyor. 

İŞTE İLK 11'LER:

GALATASARAY:
Muslera, Sabri, Denayer, Hakan, Carole, Selçuk, Emre, Yasin, Olcan, Podolski, Umut Bulut

BURSASPOR:
Harun, Hosogai, Şamil, Sivok, Aziz Behich, Faty, Jem Karacan, Stoch, Batalla, Kubilay, Necid


Galatasaray ile Bursaspor 94. maça çıkıyor. İki takım arasında geride kalan lig maçlarında sarı-kırmızılıların galibiyetlerde 48-21, gol sayısında da 158-78 üstünlüğü bulunuyor. Bursa'da yapılan maçlarda ev sahibi takım galibiyet sayısında 17-13 önde Galatasaray ile Bursaspor, bu akşam yapacakları maçla lig tarihinde 94. kez karşı karşıya gelecek. Galatasaray, 1967-1968 sezonunda ilk kez Türkiye 1. Futbol Ligi'ne (Şimdiki Süper Lig) yükselen Bursaspor ile yaptığı karşılaşmalardan 48'ini galibiyetle kapattı, rakibine 21 kez yenildi. İki takım arasındaki 24 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı.

Bursaspor Galatasaray maçı 29 Nisan Cuma akşamı saat 20:00'da başlayacak. Fırat Aydınus'un yöneteceği mücadele Lig TV'den canlı olarak yayınlanacak


KAYNAK: HÜRRİYET
29 Nisan 2016 19:18
DİĞER HABERLER