Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, Döşemealtında Büyükşehir

Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, Döşemealtında Büyükşehir Yasasını anlattı
ANTALYA (A.A) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Döşemealtında Büyükşehir Yasasını anlattı.
     Akaydın, CHP İl Başkanı Devrim Kök, Bademağacı Belediye Başkanı Bekir Akyol, Dağbeli Belediye Başkanı Ali Gökay, Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Turgay Genç, İl Genel Meclisi üyeleri ve partililer ile Döşemaltı ilçesini ziyaret etti.
     Akaydın ve beraberindekiler, Döşemealtına bağlı Yeşilbayır, Karaman, Nebiler, Kovanlık, Ilıca, Ekşili, Camili ve Karavelilerde vatandaşların sorunlarını dinledi.
     Akaydın, ziyarette yaptığı konuşmada, yeni Büyükşehir Yasasının sorumlulukları çok arttırdığını belirterek, hizmetlerini arttıracaklarını ve çözüm odaklı belediyecilik anlayışını sürdüreceklerini söyledi.
     Akaydın, 2012 yılının eylül ayında yapılan bir ankete göre Antalya halkının yüzde 78inin mutlu olduğunu söylediğini kaydederek, Başbakanlığın Türkiye genelinde yaptırdığı ankete göre ise halkın yüzde 55i mutlu olduğunu söylüyor. Çok şükür Antalyanın birçok nimetleri var. Ama sorunları da var dedi.
     CHP İl Başkanı Devrim Kök ise 2B konusunda hükümetin rayiç bedelleri yüzde 50ye indirme girişiminin bulunduğunu belirterek, CHP olarak 2B arazilerinin emlak vergisi beyanları üzerinden köylülere verilmesi gerektiğini savunduklarını bildirdi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
02 Mart 2013 16:23
DİĞER HABERLER