Çay ocağı işletmecisini öldüren zanlı, adliyeye getirildi

Adana'da bir çay ocağı işletmecisini öldürdüğü ileri sürülen 17 yaşındaki G.Y., yaralı olduğu için adliyeye polislerin omuzlarına yaslanarak getirildi.

Olay, geçen Cuma günü saat 22.00 sıralarında merkez Çukurova ilçesi Karslı mahallesi Seyhan Baraj Gölü kıyısında yaşandı. İddialara göre, Ali N.'nin işlettiği çay ocağında 2 grup arasında kavga çıktı. N., tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine müşterilerden Ertan Y. ile M.D.'yi korkutmak için av tüfeğiyle yere ateş etti. Saçmalar, Ertan Y.'nin oğlu 17 yaşındaki G.Y.'nin ayaklarına isabet etti. G.Y. de babasına ait otomobilden ruhsatsız tabancayla N.'ye ateş etti, N. göğsüne isabet eden kurşun ile ağır yaralı olarak sevk edildiği Adana Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Emniyet Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri, olayın ardından G.Y., babası Ertan Y. ile M.D.'yi gözaltına aldı. Ayaklarına isabet eden saçmayla yaralanan G.Y. bugün hastaneden alındı. Araçla adliyeye getirilen genç zanlı, adliye binasına polislerin omuzlarına yaslanarak girebildi. Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Ali N., 2008 yılında kardeşi Cemal N. (28) ve Tufan E.'yi (23) öldürmek suçundan cezaevinde yatmış ve cezası kesinleşmediği için 5 yılın ardından serbest kalmıştı. CİHAN
13 Ekim 2015 17:05
DİĞER HABERLER