
CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, plakası bilinmeyen bir araç CHP Genel Merkezi önünden geçerken 5 adet kurşun sıkıldığını söyledi.
CHP tarafından Çırağan Sarayı'nda düzenlenen 2015-2016 Sanat resepsiyonu öncesi gazetecilere bir açıklama yapan Gürsel Tekin, şunları söyledi:
"Partimizin Genel Müdürü ile görüştüm. Maalesef bu akşam üstü saat tam 19.00 civarlarında, plakası bilinmeyen bir araç Genel Merkezimizin önünden geçerken 5 adet kurşun sıkıldığını söyledi. Arkadaşlarımız Emniyet'e başvurmuşlar. Bu saatlerde, şu anda Emniyet mensupları kameralardan aracın kime ait olduğunu, kimler olduğunu inceliyorlar. Önümüzdeki saatlerde kimlerin olduğunu hep beraber görmüş olacağız."
Tekin, bir gazetecinin, "Emniyet yetkilieriyle konuşma durumunuz oldu mu acaba?" sorusuna, "Şu anda daha haberimiz oldu. Partimizin Genel Müdürü Emniyet mensuplarına bildirmiş. Şu anda çalışmalar var. O çalışmalardan sonra size bilgi veririz" yanıtını verdi.
DHA
Trump ne diyecek? ABD Venezuela arasındaki gerilim atmosferinde Erdoğan Maduro ile görüştü
Feci kaza: Otobüs tıra çarptı 7 ölü 11 yaralı
Deprem uzmanı Prof. Naci Görür'den deprem uyarısı
Edirne merkezli nefret operasyonda 6 öğrenci tutuklandı
Time to Help, Uganda’daki Sudanlı mültecilere hayati gıda desteği ulaştırıyor
Yunanistan İsrail'den roketatar sistemleri alıyor