CHP'li Gürsel Tekin'den bomba açıklamalar

CHP'li Gürsel Tekin'den bomba açıklamalar
Samanyolu Haber Televizyon’unda yayınlanan Günlük Özel programında CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Samanyolu Haber Tv Ankara Temsilcisi Abdullah Abdulkadiroğlu’nun sorularını cevapladı.

Samanyolu Haber Televizyon’unda yayınlanan Günlük Özel programında CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Samanyolu Haber Tv Ankara Temsilcisi Abdullah Abdulkadiroğlu’nun sorularını yanıtladı. 

Gürsel Tekin: Ekmeleddin İhsanoğlu sürecin tanığı | Samanyolu Haber

MECLİS BAŞKANLIĞI SÜRECİNİN CANLI ŞAHİTLERİNDEN BİRİ DE SAYIN MHP’Lİ İHSANOĞLU’DUR

CHP Genel sekreteri ve İstanbul milletvekili Gürsel Tekin; Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu hiç kimsenin yapmadığını yaptı.Sayın Bahçeli’ye başbakanlık teklifi etti . CHP olarak biz hem Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hem de meclis başkanlığı seçimlerinde yapılması gereken bütün modelleri denedik bunun canlı şahitlerinden birisi de Sayın MHP’li Ekmeleddin İhsanoğlu’dur.MHP’nin Deniz Baykal’a olan saldırganlığını anlayamıyorum.

CHP-AKP ANLAŞTI İDDİASI DOĞRU DEĞİL

CHP olarak biz açıkladığımız 14 maddeden vazgeçecek değiliz. Bu ülkede yılda 25 ila 30 milyar dolar yolsuzluk bütçesi var. Bunları biz milli birlikle düzelteceğiz. 

TÜRKİYE’NİN AYIBI OLAN SULH CEZA HAKİMLİĞİNİ KALDIRACAĞIZ

Siyasiler partiler yasasını değiştireceğiz.Darbe yasasını değiştireceğiz, sıkıyönetim yasasını değiştireceğiz, Türkiye’nin ayıbı olan sulh ceza hakimliğini kaldıracağız. Bunu da biz diyoruz ki 3 parti olarak ortak değerler konusunda protokol yaparak gerçekleştirebiliriz



SAMANYOLUHABER.COM
03 Temmuz 2015 23:45
DİĞER HABERLER