Çiçekçilerde Öğretmenler Günü heyecanı

Adana'da hizmet veren çiçekçi esnafı, 24 Kasım Salı günü kutlanacak Öğretmenler Günü'nün heyecanını yaşıyor.

Adana Çiçekçiler Esnaf Odası Başkan Süleyman Oğuz, öğretmenlerin gününü kutlarken, öğrencilere de "Öğretmenlerinizi sevindirmek için çiçek alın. Onları mutlu etmek için pahalı hediyeler kadar bir çiçek de yetebilir." tavsiyesinde bulundu.

Mevsim itibariyle çiçeklerin, fazla masraf istemeden, organik olarak ve bol miktarda üretilmesi nedeniyle maliyetinin dolayısıyla satış fiyatının da düştüğünü, her bütçeye uygun çiçek bulunduğunu belirten Başkan Oğuz, "Bütün öğretmenler bizim için kutsaldır. Allah onların eksikliğini vermesin. Öğretmenler Günü'nde odamıza kayıtlı esnafımızda çiçeklerimiz indirimli fiyatlarla satılacak. Salı günü en az 500 bin dal çiçek satışı hedefliyoruz." dedi.

Öğretmenler Günü'nün çiçekçi esnaf açısından büyük önem arz ettiğini ve bu özel günlerdeki satışın, normal günlere göre katlamalı olarak gerçekleştiğine işaret eden Başkan Oğuz, "Öğretmenler Günü için odamıza kayıtlı esnafımız büyük bir çalışma içerisinde. Öğretmenlerimize çiçeklerin en güzellerini hazırlıyoruz. Çiçek sektörü olarak şu günler hem bol hem şık ve ucuz bitki üretim dönemindeyiz. Çiçek fiyatlarımızı indirdik. Öğretmenlere verilecek en güzel hediye çiçektir. Çiçek, güzelliktir, barıştır, kardeşliktir, dostluktur, sevgidir. Öğretmenlerimizden bir çiçeği esirgemeyelim." diye konuştu.

CİHAN
23 Kasım 2015 12:54
DİĞER HABERLER