Cizre Kaymakamı Sağlama veda yemeği

Cizre Kaymakamı Sağlama veda yemeği
ŞIRNAK (A.A) - Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Daire Başkan Yardımcılığına atanan Cizre Kaymakamı Mehmet Ali Sağlam için veda yemeği düzenlendi.
     Çağlayan Tesisleri havuz başında düzenlenen yemekte konuşan Silopi Kaymakamı Bünyamin Yıldız, Kaymakam Sağlam ile 12 yıldır tanıştıklarını, Tokat ve Amasyada birlikte çalıştıklarını söyledi.
     Yıldız, Sağlam ile iyi bir dost olduklarını ifade ederek, Sağlam ile sırtımızı birbirine verdik. Sıkıntılı zamanlarımızı birlikte aştık. Onun için bu bir ayrılık değil. Kendisi artık buranın bir hemşehrisidir. İnşallah yine omuz omuza, sırt sırta verip vatandaşa hizmet sunmaya devam ederiz dedi.
     Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Faruk Özervarlı ise, memuriyette görev ve yer değişikliğinin kaçınılmaz olduğunu, asıl önemli olanın ise hoş bir seda bırakmak olduğunu söyledi.
     Özervarlı, Sağlamın görev yaptığı süre içerisinde ilçede derin bir iz bıraktığını ifade ederek yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.
     Sağlam da geceye katılan herkese teşekkür ederek haklarını helal etmesini istedi.
     Geceye katılan davetliler çeşitli hediyeler verdikleri Sağlam ile hatıra fotoğraf çektirdiler.
     Yemeğe Garnizon Komutanı Kurmay Albay Erhan Gürler, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Solaklar, İlçe Emniyet Müdürü Aydın Akkoca, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Varol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gülis, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile işadamları ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Abidin Yel / Sema Kaplan
     Yayıncı: Behçet Güngör
30 Haziran 2012 14:19
DİĞER HABERLER