Çözüm süreci

Çözüm süreci -AK Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ: "Artık silahların aradan çıkması lazım, birbirimizin gözünün içine rahat bakabiliyoruz"
MARDİN (A.A) - AK Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ Kızıltepede esnaf ziyaretinde bulunarak sohbet etti.
     Akdağ, bazı esnafı ziyaretinde yaptığı açıklamada, terör örgütünün 8 Mayıs itibarı ile elemanlarını geri çekeceğini bildirdiğini bunun devam ettiğini gördüklerini ifade ederek "Artık silahların aradan çıkması lazım, birbirimizin gözünün içine rahat bakabiliyoruz" dedi.
     Türkiyenin daha çok büyüyeceğini daha güçleneceğini belirten Akdağ, "2023 vizyonunda inşallah milli gelirimiz 25 bin dolara fert başına ihracatımız 500 milyar dolara çıkacak. İnsanlarımız daha iyi okullarda eğitim görebilecek. Hastalarımız daha iyi sağlık koşullarına ulaşabilecek" dedi.
     Reyhanlıdaki saldırıyı lanetlediklerini belirten Akdağ "Türkiyedeki gelişmelerin olumlu yönde olması bazı odakları rahatsız etmiştir. Ama biz yolumuza devam edeceğiz. Türkiyenin istikrarına bölgenin güvenliğine yapılmış bir saldırıdır. Bu saldırıyı kim yapmış olursa olsun lanetlenecek bir saldırıdır" dedi.
    
     Muhabir: Adnan Koçhan
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
13 Mayıs 2013 13:10
DİĞER HABERLER