Çukurova GİAD'dan saldırıya kınama

Çukurova GİAD'dan saldırıya kınama
Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya, CHP Adana milletvekili adayı Elif Doğan Türkmen'e yapılan saldırıyı kınadı.

Çukurova GİAD'ın milletvekili adaylarına yönelik düzenlendiği toplantıların ikincisine konuk olan CHP 1'inci sıra adayı Elif Doğan Türkmen, toplantının yapılacağı Park Zirve Tesisleri'ne girişte silahlı saldırıya uğradı. Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, ayağından yaralanan ve hayati tehlikesi bulunmayan Türkmen'e yapılan saldırıyı kınadı.

Çukurova GİAD'ın her üyesinin saldırıdan büyük üzüntü duyduğunu dile getiren Sakarya, yaptığı yazılı açıklamada, şunları söyledi: "7 Haziran genel seçimleri öncesi milletvekili adaylarımızı dinleme toplantıları düzenledik. Bu çerçevede 15 Mayıs'ta AK Parti Adana Milletvekili Sayın Prof. Dr. Necdet Ünüvar'ı konuk etmiştik. Bugün de, CHP milletvekili adayları ile bu organizasyonu düzenledik. Konuklarımız arasında bulunan CHP Adana 1'inci sıra adayı Sayın Elif Doğan Türkmen'in toplantımızın yapılacağı tesislerin girişinde silahlı saldırıya uğraması bizi üzdü. Derneğimizle ve üyelerimizle hiçbir ilgisi olmayan, yetkili kurumların aktardığı bilgilere göre, eski bir müvekkiliyle yaşanan sorundan kaynaklı olduğu belirtilen menfur saldırıyı kınıyoruz. Sayın Türkmen'e 'geçmiş olsun' dileklerimizi iletiyor ve acil şifa diliyoruz. "
CİHAN
26 Mayıs 2015 14:00
DİĞER HABERLER