Davutoğlu'nun cevaplamadığı soru

Davutoğlu'nun cevaplamadığı soru
Başbakan Davutoğlu, ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ dolayısıyla Çankaya Köşkü’nde bir grup işçiyi ağırlamasının ardından basın mensuplarının Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayarak, gündeme ilişkin sorularını cevapladı. Bir soruya cevap vermedi.
Başbakan Davutoğlu, ‘1 Mayıs’la ilgili çok ciddi istihbaratlar vardı. Hamdolsun 1 Mayıs’ı barış içinde kutlayan vatandaşlarımıza yönelik her türlü tedbir alındı. Bütün dünyada özellikle bölgemizde zor günler yaşıyoruz. Böyle günlerde 1 Mayıs gibi bizi birleştiren bayramlarda hiçbir gerilime, kutuplaşmaya izin vermemek lazım. Yeni hüzünlerin yaşanmaması için barışçıl gösteri hakkını kullanmak, her türlü gerilimden de uzak durmak lazım. Bütün Türkiye’de barış içinde bir 1 Mayıs temenni ediyorum. Terör olaylarını lanetliyorum. Terör olaylarına karşı da bugün ortaya çıkan ortak bilinçle hareket ettiğimizde millet olarak bunların üstesinden geliriz.” dedi.

“MKYK’YA YETKİ DEVRİ” SORUSUNU YANITLAMADI

AK Parti’nin MKYK toplantısının ardından genel başkanların kullandığı il ve ilçe başkanı atama yetkisini MKYK’ya geçtiğinin duyurulması da sorulan Başbakan Davutoğlu, bu soruyu yanıtlamayarak, “Basın toplantısı değil bu, çok teşekkürler” dedi.

DHA
01 Mayıs 2016 15:16
DİĞER HABERLER