Denizli'nin gözü O golcüde

Denizli'nin gözü O golcüde
Burak Yılmaz’ın ayrılması ve Sinan Gümüş’ün sakatlanması Mustafa Denizli’yi forvet bölgesinde sıkıntıya soktu.

Süper Lig’de sıkıntılı günler geçiren Galatasaray forvetsiz kaldı. Burak Yılmaz Çin’e transfer oldu. Sinan Gümüş ise sakatlandı. Teknik direktör Mustafa Denizli’nin elinde tek alternatif Umut Bulut…

Gol yolları için alternatif arayan Mustafa Denizli’nin gözü alt yapıdan yetişen 19 yaşındaki Volkan Pala’da.

U13’te 50 gol atmıştı

A Takım kadrosunda yer alan 19 yaşındaki Volkan Pala bu bölge için ilk aday. 2007 yılında Bayrampaşa Okan Buruk futbol okulunda antrenör Fatih Çerçi tarafından Galatasaray alt yapısına önerildi. Galatasaray alt yapı hocası Ali Polat ve Mehmet Ünver’in bu oyuncu üzerinde emeği çoktur. Hatta Rijkard döneminde alt yapıdan gönderilmesi gündeme gelmişti ama Polat vresized_f17de-ac24a5ce20160111aw629288_17 Denizli'nin gözü genç golcü'dee Ünver oyuncunun alt yapıda kalması yönünde rapor verdi. 2010 yılında Mehmet Ünver önderliğinde U13 takımında o sezon şampiyon oldular. Volkan Pala o sezon 50’nin üzerinde gol atarak dikkatleri üzerine çekti. Daha sonra alt yapıda bir düşüş yaşayan genç oyuncu beklenenin altında kaldı.

Son olarak U21 takımında forma giymeye başlayan Volkan Pala bu sezon 18 maçta 1 gol attı. 1.86 boyundaki genç futbolcu, A takımla ilk maçına ise Türkiye Kupası’nda Karşıyaka’ya karşı forma giymişti.

Kaynak: Sporcope

 

08 Şubat 2016 15:58
DİĞER HABERLER