Dershaneciler anket skandalı üzerine toplantıyı terk etti!

MEB'in İstanbul'da yapılan toplantısı protesto edildi.

Bahçelievler Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi’nde Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) yetkililerince düzenlenen toplantıya; İstanbul Avrupa yakası ve Trakya’daki dershane temsilcileri katıldı. Toplantı başlamadan önce salonda tartışmalar yaşandı. Dershanecilerin büyük bir bölümü salonu terk etti.

Alınan bilgilere göre toplantının başında MEB'in dershanelerin kapatılmasıyla ilgili dağıttığı anket gerilime sebep oldu. Ankette sorulan soru dershanelerin dönüştürülmesi konusuyla ilgiliydi. A ve B şeklinde yer alan iki şıkta da 'Dershanelerin dönüştürülmesini istiyorum' seçeneği vardı. Dershane yetkilileri bu duruma tepki göstererek yine copy paste hatası mı diye soruldu 


ANKETTE "DESTEKLEMİYORUM, ANCAK" ŞIKKININ AÇIKLAMASINDA ".....OLURSA DESTEKLERİM" YAZISI TEPKİ ÇEKTİ




DUVARA KARŞI BASIN AÇIKLAMASI

'Herkese sorduk ama sorularımız cevapsız kaldı' diyen Birey Dershaneleri Müdürü İsmet Kaldırım, İstanbul Dershanecileri adına duvara karşı basın açıklaması yaptı.




Dershane yetkililerinin toplantıyı terk etmesinin ardından yukarıdaki fotoğrafta da görüldüğü gibi salon neredeyse tamamen boşaldı. Ancak MEB yetkilileri toplantıya devam edeceklerini belirttiler.


ERZURUMDA DATOPLANTI TERK EDİLDİ

MEB'in Erzurum'da yapılan toplantısında dershane temsilcileri toplantıyı protesto etti. Dershaneciler toplantıyı terk etti. 

27 Kasım 2013 09:56
DİĞER HABERLER