Digitürk'e kızınca kalp krizi geçirdi

Digitürk'e kızınca kalp krizi geçirdi
69 yaşındaki Digitürk abonesi telefonda yetkili personelle tartışmasının ardından kalp krizi geçirdi.

69 yaşındaki Bilal Bayraktaroğlu önceki akşam haberleri izlemek için açtığı televizyonunda Samanyolu, Bugün ve Kanaltürk TV'yi bulamayınca abonesi olduğu yayıncı kurulış Dijitürk'ü arayarak bilgi almaya çalıştı.

Çağrı merkezi ile yaptığı görüşme sırasında çok öfkelenen Bayraktaroğlu görevli ile tartıştığını verilen cevabın kendisini tatmin etmediğini,müşterisi olduğu kurumdan yapılan keyfi uygulama dolayısıyla şikayetçi olduğunu söyledi. Telefonu kapattıktan donra önce kendi kendini yatıştırmaya çalışan Bayraktaroğlu uyumayı denediğini  ama başaramadığını göğsünde ağrının başlamasıyla ve eşinin de ısrarıyla Fatih Üniversitesi Tıp Falültesi Hastanesi'ne kaldırıldığını belirtti. 

Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Bilal Bayraktaroğlu'na Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr.İlyas Akdemir'in müdahalesi ile anjio yapılarak kalp damarlarına stent yerleştirildi. Bayraktaroğlu geceyi yoğun bakımda geçirdi. 

İlk defa 2002 yılında geçirdiği kalp rahatsızlığı sonrasında kalbine stent takılan Bayraktaroğlu. Geçen 13 yıl içerisinde kalbiyle ilgili hiçbir şikayet yaşamamıştı. 



09 Ekim 2015 16:26
DİĞER HABERLER