Dursun Özbek Aziz Yıldırım sorusunu pas geçti

Dursun Özbek Aziz Yıldırım sorusunu pas geçti
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın kendileri ile ilgili yaptığı açıklamalar için, "Kamuoyu bu açıklamaları değerlendirir. Benim herhangi bir değerlendirme yapmama gerek yok." dedi.
Galatasaray’ın bu akşam düzenlediği ‘Tek Bilek Tek Yürek’ kampanyası gecesi sonrasında gazetecilerin sorularını cavaplayan Başan Dursun Özbek, "Ben hiçbir zaman hiçbir takımı ve kişiyi hedef almadım. 7 – 8 gol derken de ne münasebet hiç aklıma Beşiktaş gelmedi. Dil sürçmesi ya da bunu bir tekerleme gibi düşünün. Ben onu Galatasaray’ın Avrupa’da zayıf düşmemesi adına söyledim ve hiçbir kimseyi kast etmedim. Sadece UEFA’nın sporun ruhunda olan şeyleri anlatmaya çalıştım." dedi.

Başkan Özbek, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın açıklamlarının sorulması üzerine ise "Kamuoyu bu açıklamaları değerlendirir. Benim herhangi bir değerlendirme yapmama gerek yok." cevabını verdi. 

"BAŞKA KULÜPLERDE BİZDEN OYUNCU ALABİLİR"

Burak Yılmaz’ın Çin’in Beijing Guan takımıyla anlaşmasına da açıklık getiren Başkan Özbek, "Galatasaray bir spor kulübü ve oyuncu transfer etmek istediğimiz gibi başka kulüpler de bizden oyuncu alabilir. Böyle anlarda Galatasaray menfaatleri ön plana çıkar. Bu durumu en üst seviyede tutmak zorundayız. Burak bizim en önemli oyunularımızdan biri. Kendi kararıdır Galatasaray’dan ayrılması. Kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Başkan Özbek kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada ise "Hepiniz kampanya gecemize hoş geldiniz. Galatasaray hiçbir zaman zorluklardan yılmayan ve zorlukları yenmesini bilen bir camiadır." diyerek, şunları söyledi:

"Bugün kenetlendik ve 'Tek Bilek Tek Yürek' kampanyası başlattık. Galatasaray her zaman Türk spor tarihine çok başarılı sayfalar kazandırmış, hiç yılmamış fedakar sporcuları yöneticileri ve bizi yalnız bırakmayan taraftarlarla spor tarihine büyük zafer sayfaları kaydetmiştir. 

Bugün taraftarlarımızla beraber herkesin bu kampanyaya katılmasını ve sarı – kırmızı renklerin dünyada görünür kılabilmek için bu renkleri ortaya çıkarıp Metin Oktay selamıyla ortaya çıkmasını bekliyorum. Rakamsal bir öneri getirmem söz konusu değil. Ben bu kampanya neticesinde herkesin şaşıracağını düşünüyorum. Galatasaray yazdığı tarihlere bir yenisini de bu kampanya ile yazdıracaktır. Ben 'Feda' kelimesini kullanmıyorum. Herkes üzerine düşeni yapacaktır. Bugün o gündür ve herkesin bu kampanyaya destek vermesini bekliyorum."

DURSUN ÖZBEK'TEN 100 BİN TL'LİK DESTEK

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 10 liradan satışa çıkan 'Tek Yürek Tek Bilek' bilekliklerinden 10 bin tane alarak kulübe 100 bin liralık katkı yaptı.
08 Şubat 2016 21:40
DİĞER HABERLER