Ekrem Erdem'den skandal sözler

Ekrem Erdem'den skandal sözler
AKP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, bakanlara da uçak alınacağına ilişkin açıklamasını eleştirenlere, "Bu aptalca bir yaklaşım. Böyle yaklaşandan ne siyasetçi olur ne de memleket severlik olur." diyerek kendini savundu.
Ekrem Erdem, Kağıthane Belediyesi'nin organize ettiği ve Doğulu kanaat önderlerinin ve esnafın yer aldığı toplantıya katıldı. Nurtepe Sosyal Tesisleri'ndeki yemekli toplantıda Erdem, AK Parti'nin icraatlarından bahsederek, 7 Haziran'daki seçimler için oy istedi.

BAŞBAKANIM UÇAĞINA ALIYOR FELLİK FELLİK DOLAŞIYOR

Ekrem, bakanlara da uçak alınacağı yönündeki açıklamasının ardından kendisini eleştirenlere de cevap verdi.

Erdem, şu ifadelerle kendini savundu: "Benim tüccarım şu anda dünyanın her yerine mal satıyor. Cumhurbaşkanım alıyor uçağına iş adamlarını dünyayı fellik fellik dolaşıyor. Başbakanım uçağına alıyor fellik fellik dolaşıyor. Bakanlarımız alıp gidiyor. Geçen de böyle bir konuşma yaparken, dedim ki; 'bakanların da artık uçağı olmalı', 'paralel yapı' başta olmak üzere, bir köşe yazarı 'Kılıçdaroğlu'na  parayı nereden bulacaksınız diyorsunuz, işte uçaklara gidecek para…' Ya bu aptalca bir yaklaşım. Böyle yaklaşandan ne siyasetçi olur ne de memleket severlik olur. Cumhurbaşkanı'nın uçağı şahsi bir şey değil ki ya. Her gittiği yere iş adamımızı götürüyor, pazara götürüyor. Dışişleri Bakanı'nın Türkiye'ye geldiği yok, görevi o. Çünkü eski Türkiye değil, eski Türkiye Amerika ne diyorsa onu yapan bir Türkiye idi."
24 Nisan 2015 21:35
DİĞER HABERLER