Erken seçime hazır olun!

Ahmet Davutoğlu ile yeni parti kurma çalışmalarına devam eden Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AKP) eski milletvekili Selçuk Özdağ ilginç bir iddiada bulundu. Özdağ, "Milletimiz 2020 yılı kasım ayında erken seçime hazır olsun.” dedi.

Parti kurmaya hazırlanan Ahmet Davutoğlu ile birlikte hareket eden Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) eski Manisa milletvekili Selçuk Özdağ, Türkiye'nin erken seçime gideceğini iddia etti. 

Özdağ, şahsi Twitter hesabı üzerinden bazı değerlendirmelerde bulundu. "Tüm bu yaşananların akabinde erken seçim olur mu?" sorusuna da cevap veren Özdağ, "Milletimiz 2020 yılı kasım ayında erken seçime hazır olsun.” ifadelerini kullandı.

PERİNÇEK VE BAHÇELİ İLE İŞBİRLİĞİ YAPANLAR, YOL ARKADAŞLARINI TASFİYE EDİYOR

Özdağ, şunları kaydetti: "Devlet Bahçeli, Doğu Perinçek gibi kişilerle işbirliği yapanlar kendi içerisindeki daha önceki dönemde parti Genel Başkanlık, Genel Başkan Yardımcılığı, Başbakanlık ve diğer önemli görevlerde bulunmuş yol ve kader arkadaşlarını tasfiye etme girişiminde bulunmuşlardır." 

"Erken seçime taraftar değiliz, ama bugün Türkiye'yi yönetenler iyi yönetemedikleri için ve de Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi doğru bir sistem olmadığı için süreç seçimi getirir." diyen Özdağ, "Türkiye'nin yeni bir restorasyona, yeni bir zihniyet değişimine ihtiyacı var.” dedi.

Selçuk Özdağ, AKP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) tarafından ihraç talebi ile disiplin kuruluna sevk edilmişti. Özdağ hakkında verilen ihraç kararını "AKP'nin tükenişi" diye nitelendirdi.

ÖZDAĞ: 3 Y İLE YOLA ÇIKANLAR ELEŞTİRİYE TAHAMMÜL EDEMEDİ

AKP Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Aydın imzasıyla gönderilen tebligat ile Özdağ'ın yazılı veya sözlü savunması talep edildi. 

Özdağ tebligatın tarafına ulaşmasının akabinde, “3 Y ile yola çıkanlar, yoksulluğu, yolsuzluğu ve yasakları ortadan kaldıracağız diyenler, fikir hürriyetinden bahsedenler, çoğulculuk diyenler parti içi demokrasiyi çalıştıramadılar. Yapıcı eleştirilere tahammül edemediler.” ifadelerini kullanmıştı.

11 Eylül 2019 15:41
DİĞER HABERLER