Eto'o: Fenerbahçe maçını unutun!

Eto'o: Fenerbahçe maçını unutun!
Antalysaspor, pazar günü deplasmanda Eskişehirspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Antrenman öncesi futbolcularla toplantı yapan takım kaptanı Samuel Eto'o, "Fenerbahçe maçını unutun. Seri galibiyet için Eskişehirspor maçı bir fırsat. Maçı kazanmalıyız" uyarısı yaptı.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor pazar günü deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarına başladı. Fenerbahçe galibiyeti ile moral bulan kırmızı beyazlılar, hafta sonu tatili ardından Hasan Subaşı Tesisleri'nde bir araya geldi. Antrenmanda takım kaptanı Samuel Eto'o, takım arkadaşlarıyla sahada kısa süreli toplantı yaptı. Saha içerisinde konuşmasında Fenerbahçe galibiyetini kutlayan Eto'o, futbolculara, "Fenerbahçe maçını unutun. Seri galibiyet için Eskişehirspor maçı bir fırsat. Maçı kazanmalıyız, seri galibiyet yakalamalıyız" diye konuştu.

Fenerbahçe maçında aldığı darbe nedeniyle kasığından sakatlanan Eto'o, daha sonra antrenmana katılmadan, sahadan ayrıldı. Eto'o'ya özel tedavi uygulanacağı belirtildi. Antrenmana Fenerbahçe maçından sonra sağ arka adalesinde yırtılma tespit edilen Mbilla da katılmadı. Mbilla ,Eskişehirspor maçında forma giyemeyecek. Devre arası transfer döneminde kırmızı beyazlı takımda satılacak futbolcular listesinde yer alan Can Arat da antrenmana katılarak takımla çalıştı. Sakallarını kesip bıyık bırakan kaleci Rais M'bolhi de yeni imajıyla dikkati çekti.

Beyin kanaması geçirmesi nedeniyle hastanede tedavisi devam eden Portekizli teknik direktör Jose Morais'in yerine yardımcısı Erol Malkoç kırımızı beyazlı takımın antrenmanını yönetti. Futbolcular yenilenme çalışması yaptı. Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer ve bazı yönetim kurulu üyeleri kısa süre antrenmanı izledi. Gencer, antrenman sahasında tezahüratlarıyla takıma destek veren taraftarla da görüştü.

DHA
08 Şubat 2016 19:04
DİĞER HABERLER