11 ilde okullar tatil

11 ilde okullar tatil
Yoğun kar yağışı nedeniyle bu illerde/ilçelerde okullar tatil edildi.

Ağrı Valiliği, yoğun kar yağışı nedeniyle il merkezi ve ilçelerde bütün okulların 1 gün tatil edildiğini bildirdi. Açıklamada, "İlimizde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle il merkezi ve ilçelerimizde bütün okullar 8 Şubat Pazartesi günü 1 bir gün süre ile tatil edilmiştir." denildi.

Ardahan'ın Göle ilçesinde yoğun kar yağışı dolayısıyla 8 Şubat Pazartesi günü okullar tatil edildi.

Bayburt Valiliği, 8 Şubat Pazartesi gününü (yarın) 1 gün süre ile tatil ilan etti.  Bayburt Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "2015-2016 eğitim öğretimin yılı ikinci dönemin başlayacağı 08.02.2016 Pazartesi günü yoğun kar yağışı nedeniyle ilimiz merkez ve köylerde bulunan ilkokul, ortaokul ve liselerde bir gün süre ile eğitime ara verilmiş olup, 2015-2016 eğitim öğretim yılına 09.02.2016 Salı günü başlanacaktır. Ayrıca, kamu kesiminde görev yapan engelli vatandaşlar ile hamile bayan personeller için Vali Odabaş’ın talimatları doğrultusunda 08.02.2016 Pazartesi günü bir gün süre ile idari izinli sayılacaklardır."

Erzincan'da yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Tercan, Çayırlı ve Otlukbeli ilçelerinde ikinci yarıyılın başlangıcı olan 8 Şubat Pazartesi günü eğitime bir gün ara verildi. Refahiye İlçesinde ise sadece taşımalı eğitim tatil edildi.

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesindeki tüm okullarda eğitim, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle gecikmeyle başlayacak.

Kars Valiliği, merkez ve ilçeler ile bunlara bağlı köylerde ilk, orta ve lise dereceli okulları 8 Şubat Pazartesi 1 gün süre ile tatil etti. Kamuda çalışan engelli ve hamileler de izinli sayılacak. Valilikten yapılan açıklamada, kar yağışı, buzlanma ve soğuk hava nedeniyle tatil edilen okulların eğitim ve öğretime 9 Şubat 2016 Salı günü başlayacağı iletildi.

Muş'ta il genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitim veren okullarla yolu yağış nedeniyle kapalı olan köy okullarında eğitime ara verildi.

Ordu'nun Mesudiye ilçesindeki tüm okullarda eğitim, kar yağışı nedeniyle bir gün gecikmeli başlayacak.

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda 08 Şubat Pazartesi günü eğitime ara verildi. Kamuda çalışan engelli ve hamilelerin de aynı gün izinli sayılacağı ifade edildi.  Ulaş ilçesinde de taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için de yarın eğitime ara verildi.

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde yoğun kar yağışı dolayısıyla 8 Şubat Pazartesi günü okullar tatil edildi.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar bir gün süre ile tatil edildi. Çukurca'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle ilce kaymakamlığı olumsuz hava şartları nedeniyle okulların bir gün süreyle tatil edildiğini açıkladı.

07 Şubat 2016 18:02
DİĞER HABERLER